Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać w jungle? Jakiś poradnik po polsku?

shakalagupagu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukałem trochę ale polskich nie znajduje ale obcojęzycznych jest odrobine jak chcesz mogę podesłać

Po za tym jungle wcale nie jest niczym trudnym jak znajdę czas to może skleje jakiś poradnik

Opublikowano

Polskich materiałów nie ma co szukać. Jest ich zaledwie garstka, a z tego nieliczne mogą cię czegoś nauczyć. Jeżeli już koniecznie chcesz oglądać poradniki, to skupiłbym się raczej na streamach i to zagranicznych. Moim zdaniem najlepszym tutorialem są rozgrywki na MŚ oraz eliminacjach (które obecnie trwają). Tam prezentowany jest najwyższy poziom i klasa. Osobiście sporo się nauczyłem przez takie oglądanie.

Jedyny poradnik, który znalazłem, to materiał Youtubera - Pivekk - czyli film obrazujący etapy junglera na przykładzie ADAPTINGA, jednego z najlepszych na tej pozycji. 

Opublikowano

Smite Pro League- z tego możesz się nauczyć, jest jeszcze na yt kanał Weak3n'a- gra on w EnVyUs.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Polecam, jeśli chcesz to odwiedzić stream'y takich jak dmbrandon, czy mniej sławnych, ponieważ na streamach bardzo dużo mówią o liniach i dobrze będą ci mogli daną linię przedstawić, w tym wypadku jungle ;)

https://www.youtube.com/watch?v=Je4DOj3SWgw wiele możesz się dowiedzieć z gry.

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...