Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

areny talentów zarobek?

Furcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Helou, tak mi dziś wbił do głowy pomysł odnośnie areny talentów dlatego mam parę pytań:
1. Czy za zrobienie 6 kont i napieprzanie nimi na raz grozi ban?
2. czy ktoś wie ile dostaje się na low lv (30+) hajsu?

zarobek pewnie groszowy, ale jak na poświęcenie paru min dziennie na wbicie wygląda dość ciekawie więc czy ktoś to robił wcześniej i mógłby podzielić się wrażeniami? 

Opublikowano

1. Z tego co pisałem z IRC, nie mają możliwości sprawdzić czy używasz jakiegoś programu (multiclienta) i jesteś na tych kontach, więć nie grozi ban.

2. bodajże za przegraną 10k złota

1 walka zajmuje hmm 2-3 minuty więc 6x5x3= 90 minut

Jak dobrze napisałem że 10k złota za przegraną to masz 30x10=300k w 90 minut, jak dla mnie jest to nie opłacalne bo za 10 piórek masz tyle samo kasy w shanerze, w shanerku nawet w 5 minut możesz dropnąć te 10 piórek zależy od szczęścia ale i tak jestem pewien że gdybyś poświęcił 90 minut to byś dropnął o wiele więcej niż 10 piórek

Opublikowano

Nie byłoby to przypadkiem 15 min? 5 arenek po 3 minuty. postacie nie ma sensu liczyć bo wszystkimi idę na raz więc robie 5 arenek razy 3 min, to by wyszło 300k na 15 min juz chyba nie tak źle xD
dodatkowo jeszcze te arenki będą trwały z minutę/półtora bo to będą postacie bez niczego, podchodzę ubijam i tyle 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...