Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Nie działają skrypty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem zapytać czemu nie działają mi skrypty do EB, np odpalam EB skrypt na kalistę od Hellsinga (https://www.elobuddy.net/topic/28-kalista-bound-for-eternity/) klikam install aby od razu dodało mi skrypt do EB włączam meczyk i nic postać stoi i nic nie robi, czym to może być spowodowane?  Dodam ,że skrypt np na Ashe (https://www.elobuddy.net/topic/22442-ashe-the-troll/ )normalnie działa. Dodaję zdj całej sytuacji.07f74af07795f.png

38d389992b385.png

Opublikowano

Skrypty działają, nawet widać u Ciebie. Po prostu postać nie będzie sama chodzić i farmić, do tego masz specjalny skrypt. O tę rzecz chodzi? Jak nie to sprecyzuj.

Opublikowano

Dokładnie tak, postać się nie porusza. jeżeli podejdę pod miniony lub pod przeciwnika też nic.Wiesz kolego jak temu zaradzić ?

Eh, głupie odpowiedzi, no ale widać, że jesteś nowy, więc:

Klikasz np. jak chcesz laneclear "V", jak combo "SPACEBAR", jak lasthit "X"?

Opublikowano

jestem dosyć świeży jak chodzi o używanie EB. pierwszy skrypt jaki miałem był bezobsługowy po prostu wczytywałem go zaznczałem activ, nie wiedziałem ,że trzeba coś klikać. móglbyś mi przybliżyć dokładnie jak dodawać skrypty i je aktywować ?

Opublikowano

jestem dosyć świeży jak chodzi o używanie EB. pierwszy skrypt jaki miałem był bezobsługowy po prostu wczytywałem go zaznczałem activ, nie wiedziałem ,że trzeba coś klikać. móglbyś mi przybliżyć dokładnie jak dodawać skrypty i je aktywować ?

Kliknij shift i wejdź w orbwalker, możesz tam ustawić klawisze. 

Co do drugiego - wejdź w ten link:

https://www.elobuddy.net/topic/1962-krok-po-kroku-co-i-jak/?p=17488

następnie kliknij odnośnik z "3." na początku, dalej poradnik Cię pokieruje. 

Opublikowano

o wiele się dowiedziałem, lecz po wciśnięciu shifta nic się nie dzieje ;/

Eh - a załadowałeś jakiś skrypt pod championa, że Ci nie działa?

Opublikowano

Próbowałeś drugi shift? Może klawisz zepsuty. :makka:

Nie no, u mnie wszystko działa... 

Może odznacz "addon template", bo z tego co widzę to daje "prettier menu" może to coś z tym. (zgaduję, pewnie nie...) 

Jak to nie podziała, to nie wiem jak CI pomóc. :(

Skieruj to do polskiego support EB.

evO3xUP.jpg

Opublikowano

Posiadam dwie klawiatury więc na pewno działa ;)
Jeszcze jedno kolego, mógłbyś mi podać jakieś linki do podstawowych skryptów, np chodzenie itp?
Chodzi o to ,że wszyscy uwazają ten skrypt na kalistę za super itd a ja nie wiem co oprócz tego własnie skryptu muszę dodać do EB aby rzeczywiście to wszystko fajnie działało :)

Opublikowano

wszystkie załadować i aktywować ?

te 1 linki tak - to ultility i przydają się do wszystkiego, reszta to do championów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...