Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mody cheaty ogolnie pytanie

Mifuari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , czy jezeli pobiore jakiegos moda typu auto aim albo cos takiego ze np jezeli drzewko zlamie sie na A0 to pokazuje mi to na mapce , lub jakies auto celowanie w cokolwiek to moge dostac bana?  prosze o dokladnie info dziekuje pozdrawiam 

Opublikowano

I tak i nie. Były niejednokrotne przypadki banów za modyfikacje, jednak żeby takowego dostać trzeba się postarać np. poprzez dodawanie filmu na yt z widocznym nickiem. 

Opublikowano

Staty Ci spadną, potem zauważysz, że aimbot do niczego się nie nadaje i go usuniesz. 

Opublikowano

Czyli jak sobie troche pogram na aimie to nic sie nie stanie :D? @Juri.

Zawsze jest ryzyko  że dostaniesz bana za cheaty nie wiem po co takie głupie pytanie zadajesz.

Zawsze jest ryzyko 

Zawsze jest ryzyko 

Zawsze jest ryzyko 

KTO BY POMYŚLAŁ ŻE ZA CZITY MOŻNA DOSTAĆ BANA, JA ZAWSZE MYŚLAŁEM ŻE SIĘ DOSTAJE DARMOWEGO GOLDA.

@Edit

Weź juri wprowadź tu jakiś poziom jako moderator bo na wymioty mnie bierze jak to czytam i ciebie pewnie też.

Takie kretyńskie pytania niech sobie zadają może gdzie indziej.

Opublikowano

A czy za moda "destruction mod" ktory pokazuje lamiace sie drzewka itp. mozna dostac bana? Wiele ludzi mowi ze to jest fizycznie nie mozliwe do wykrycia , lecz co wy na to ?

Opublikowano

Coś tam WG pisali, że zabiorą się w końcu za cheaty i niedozwolone mody, ale to jeszcze czas.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Czyli jako doswiadczony gracz mozesz mi potwierdzic ze jak sobie pykne pare bitew na tundrze , laserach itp to nie dostane bana???

Opublikowano

Czyli jako doswiadczony gracz mozesz mi potwierdzic ze jak sobie pykne pare bitew na tundrze , laserach itp to nie dostane bana???

Zawsze jest ryzyko  że dostaniesz bana za cheaty nie wiem po co takie głupie pytanie zadajesz.

Zawsze jest ryzyko 

Zawsze jest ryzyko 

Zawsze jest ryzyko 

KTO BY POMYŚLAŁ ŻE ZA CZITY MOŻNA DOSTAĆ BANA, JA ZAWSZE MYŚLAŁEM ŻE SIĘ DOSTAJE DARMOWEGO GOLDA.

@Edit

Weź juri wprowadź tu jakiś poziom jako moderator bo na wymioty mnie bierze jak to czytam i ciebie pewnie też.

Opublikowano

Zawsze jest ryzyko 

Zawsze jest ryzyko 

Zawsze jest ryzyko 

@Edit

Chciałbym, ale nie ja wymyślam zasady, ja z ich stosowania tylko rozliczam i niestety takie tematy muszę zostawiać.

Możesz dostać bana, nikt Ci nie zagwarantuje że będzie inaczej.

Opublikowano

Ja jakos pogrywam i bana nie ma, także nie ma co sie bać.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dobra mam ostatnie pytanie - czy mod "tundra" , która usuwa wszystkie krzaczki itp. ingeruje jakoś w grę? Czy jest to tylko efekt wizualny u mnie i nie można go wykryć? Chodzi mi o to czy administratorzy wota moga jakos wykryc ze tego uzywam?

Opublikowano

Jeszcze nie mogą, pisałem już o tym.

Chyba ze wrzucisz filmik do sieci z tym modem, albo jakis SS.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

NIE WIADOMO!

Ile razy powtarzać?

Czytaj ze zrozumieniem!

Na pewno dadzą o tym stosowne info.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Zawsze jest ryzyko 

Zawsze jest ryzyko 

Zawsze jest ryzyko 

@Edit

Po co spamisz

Jw27i9N.gif

Opublikowano

najlepiej grac z legalnymi modami nie z czitami lub botami. wchodze do gry a tu gosciu stoi w miejscu albo jezdzi bez sensu po skalach i wodzie strzela w powietrze jak takiego czegos nie wykryc. Niekiedy jest to spowodowane duzym piniem ale nie zawsze

Opublikowano

najlepiej grac z legalnymi modami nie z czitami lub botami. wchodze do gry a tu gosciu stoi w miejscu albo jezdzi bez sensu po skalach i wodzie strzela w powietrze jak takiego czegos nie wykryc. Niekiedy jest to spowodowane duzym piniem ale nie zawsze

to boty, nie cheaty. ostatnio widzialem tego bota na 4cheats.ru ;P Ale to jest gówno, strzela na autoaimie, dziala tylko w 1024x768... No bot porażka xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...