Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z edycją item_proto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowiłem zacząć uczyć się jak "tworzyć" serwer metina.

Natknąłem się na pewien błąd który nie daje mi spokoju,mianowicie w programie navicat przy próbie zmiany antiflag Hwanga.

Gdy zmieniam jego podstawowy 106936 na 56 po restarcie serwera on wraca na taki sam(czyli nie zostaje 56 tylko 106936)

Jeśli ktoś mógłby wytłumaczyć co robię źle,lub  jak rozwiązać ten problem bardzo prosiłbym o pomoc.

Jeżeli jest to potrzebne zamieszczam poradnik z jakiego korzystałem przy stawianiu serwera https://www.youtube.com/watch?v=kY4U1GjZbKs  może coś w plikach jest nie tak,nie wiem ;p

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, postanowiłem zacząć uczyć się jak "tworzyć" serwer metina.

Natknąłem się na pewien błąd który nie daje mi spokoju,mianowicie w programie navicat przy próbie zmiany antiflag Hwanga.

Gdy zmieniam jego podstawowy 106936 na 56 po restarcie serwera on wraca na taki sam(czyli nie zostaje 56 tylko 106936)

Jeśli ktoś mógłby wytłumaczyć co robię źle,lub  jak rozwiązać ten problem bardzo prosiłbym o pomoc.

Jeżeli jest to potrzebne zamieszczam poradnik z jakiego korzystałem przy stawianiu serwera https://www.youtube.com/watch?v=kY4U1GjZbKs  może coś w plikach jest nie tak,nie wiem ;p

Pozdrawiam

Pewnie masz pliki w .txt a nie w sql. Musisz przekonwertować baze z .sql do .txt i wrzucic do /usr/home/mt2/db/ <- bo pewnie z sf terenzo korzystasz. 

Opublikowano

Przekonwertowałem item proto z sql do txt programem terenza i wrzucilem na ścieżkę jaką podałeś i nadal powstaje problem, wszystkie wartości jakie zmieniam resetują się przy starcie serwera

#edit

Wszystko juz gra po za tym że mimo antiflag 56 nie mogę sprzedawać/handlować przedmiotem,reszta działa wyrzucanie,kupowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...