Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SURVIVALATTACK - zapowiedź

Character

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

2411414621270041505868.png

1594114621272681505868.png

SurvivalAttack - Jest to serwer survival, połączony z gildiami. Wszystkie informacje co znajduje się na serwerze, i wszelkie instrukcje do gry, znajdziecie poniżej.

4465614621278341505868.png

Aby założyć gildię należy spełnić poniższe warunki:

[GRACZ] - 3 diamenty

[VIP] - 1 diament

Dołączenie do gildii - darmowe

Lista komend: /g

8830114621288921505868.png

5166214630736421505868.gif

7824814621296361505868.png

Serwer posiada itemshop, aby się utrzymać i rozwijać.

itemshop: survivalattack.pl

---

Mimo że nie mamy autorskich pluginów, to jednak chcemy zrobić dobry i stabilny serwer, dla graczy, by poczuli dawnego Minecrafta.

Ograniczyliśmy wszystko do minimum, aby nie zepsuć atmosfery dawnych czasów minecrafta :)

s73164.enmc.pl

Dlaczego takie IP a nie np. survivalattack.pl? Dlatego że domena "minecraftsa.pl" miała być jako ip, lecz DNS'y się jeszcze nie przekierowały i myślę że nie zdążą do jutra tego zrobić, dlatego jak na razie lecimy na tym ip: s73164.enmc.pl

.

Opublikowano

Prezka ładna ale tam gdzie pisze ,, Gildie " nie da się doczytać xD

@Aides no troszkę :D, ale ważne że są informacje :D zapraszam na serwer w Piątek :)

.

Opublikowano

@Up , Ip?

@Aides Ip i strone podam w czwartek, choć pewnie można się domyślić że będzie to survivalattack.pl lub mc.survivalattack.pl :)

A i tak w ogóle, myślę że zdołam załatwić parę zabaweczek do wygrania w konkursie, także warto obserwować temat :)

PS. Poszukuje technika na serwer, może ktoś chętny?

.

Opublikowano

Startujesz w piątek z serwerem i nie masz technika?

Prezentacja brzydka, nie da się nic rozczytać, a gif leci za szybko i nie da się przyjrzeć. 

Dowiedziałem się tylko o gildiach (które są w sumie podstawą serwera sv+GILDIE), o spawnie, oczywiście o itemshopie i o jakiejś walucie która burzy tryb survival, nawet bez gildii.

Opublikowano

­Mogę być technikiem :)

@topic

Prezentacja według mnie ładnie wykonana, ale ten spawn to szkoda mówić.

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Opublikowano

@.happi. Źle zrozumiałeś, technikiem to ja sam w sobie jestem bo znam się na tym, lecz potrzebuje kogoś kto mnie odciąży od tegoo by mieć jeden dzień do przodu. Co do prezentacji, każdy ma inny gust. "Oczywiście o itemshopie", oczywiście że napisałem o is, by nie martwić graczy że są na przegranej pozycji nie mając środków na grę, także dziękuje za twoje rady :)

@rzy4y odezwij się na PW, co potrafisz :)

.

Opublikowano

Prezentacja wybitna, zwięźle, na temat. Na pewno zawitam na wasz serwer, mega.

Polecam :)

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

O której start ? :)

@RoxiKoksi Tak jak napisałem parę postów wcześniej start muszę przesunąć o parę dni, z racji tego że mam wyjazd służbowy, i nie za bardzo będę miał jak pilnować serwera, bardzo wszystkich za to przepraszam, siły wyższe...

Lecz na pewno min 3 dni przed startem, poinformuje o otwarciu :)

.

Opublikowano

Zamiast tej listy komend mogliście dać parę porządnych screenów bo na razie to bieda.

@Galador256

Nie wiem za bardzo co tu pokazywać, spawn? to jest survival bez żadnych wynalazków :)

W najbliższych dniach zabiorę się za aktualizacje prezentacji. :)

ps. IP: s73164.enmc.pl

Dlaczego takie IP a nie np. survivalattack.pl? Dlatego że domena "minecraftsa.pl" miała być jako ip, lecz DNS'y się jeszcze nie przekierowały i myślę że nie zdążą do jutra tego zrobić, dlatego jak na razie lecimy na tym ip: s73164.enmc.pl

.

Opublikowano

ref

Jutro zostaną podane informacje już pełne, o tym co znajdzie się na serwerze! :)

Bardzo wszystkich przepraszam, mieliśmy kłopoty techniczne, i końcowa prezentacja ukaże się jutro (grafikę trzeba zrobić)

Także zapraszam na start :D :D

13.05.2016

godz. 19:00

.

Opublikowano

­Nie polecam serwera.

Admin to oszust. Wynajął mnie jako technika, zrobiłem paczkę a on mnie wtedy zbanował i na tym zakończyła się nasza współpraca bez uiszczenia zapłaty.

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Opublikowano

­Nie polecam serwera.

Admin to oszust. Wynajął mnie jako technika, zrobiłem paczkę a on mnie wtedy zbanował i na tym zakończyła się nasza współpraca bez uiszczenia zapłaty.

Wiedziałem że nastanie taka chwila, to zacznijmy od początku.

Szukałem technika, rzy4y się zgłosił i napisał że zrobi paczkę na serwer za rangę Technika, zgodziłem się, po paru dniach otrzymałem paczkę gotową z neta (nawet nazwa serwera była nie zmieniona), napisałem że zrobimy serwer na paru pluginach od nich, napisał że się nie zgadza i że ma być nazwa "CUBEHC" tak jak było to napisane bo nie potrafił nawet prostych wiadomośći automatycznych zmienić, gdy się nie zgodziłem zwyzywał mnie od najgorszych i napisał że kończymy współpracę, dowidzenia. Także nie wyjeżdżaj z takimi tekstami, i twoje zachowanie pokazuje twój wiek i poziom umysłu.

W skrócie chciał mi wcisnąć gotowca z neta bym użył jej na serwer, pozdrawiam :)

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...