Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Martwy pixel a gwarancja

MaminSynek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem monitor 2 dni przed sylwestrem i ostatnio zauważyłem, że pojawił mi się tak sam z siebie martwy pixel. Czy mogę normalnie oddać monitor na gwarancję czy w tym wypadku gwarancja nie obowiązuje? Jeśli to jest ważne to model monitora to Benq GW2270.

graphic.png

Opublikowano

Większość gwarancji obejmuję martwe piksele dopiero od liczby =>5, w dodatku tylko wtedy jeżeli znajdują się blisko środka matrycy. Będziesz musiał sprawdzić czy twój monitor jest objęty jakąś dodatkową gwarancją producenta.

Opublikowano

Pisze w gwarancji , poszukaj sobie co pisze. Zależy gdzie się kupiło i czy to gwarancja producenta czy sprzedającego. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano