Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sekundniki - krótkie filmy z CS:GO

st3fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Zrobiłem parę filmików w jednym stylu, czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak to wygląda z perspektywy odbiorcy? Nie spodziewajcie się special-effectów, ponieważ obrabiam Camtasią.

i te dwa

https://www.youtube.com/watch?v=hl6psHJV-Rw

https://www.youtube.com/watch?v=ex1R2VDFwHo

Moje filmiki są w stylu prostym, chcę przekazać to co mam przekazać, bez zbędnych pierdół.

Proszę o wszystkie oceny, surowe, pozytywne, chcę po prostu by ktoś mi w pewnym stopniu pomógł, a tak nawiasem mówiąc to krytyka mnie motywuje. :D

Sya, dzięki za obejrzenie. ;)

Zrobiłem coś źle?

Popraw mnie, nie miej złości.

Kto próbuje, ten nie błądzi.

Opublikowano

Nie wiem jaki to poziom / ranga ale akcje są bardzo przeciętne. Montażu tu chyba nie ma, bo widzę same fragi z muzyką. Zamiast robić 7 filmów, skup się na jednym - znajdź jakąś fajną akcje, dograj fragi z dobrą muzą, ogranicz momenty na których się nic nie dzieje, dodaj jakiś fajny filtr i może jakieś lekkie efekty gdy kogoś zabijasz. No i ucz się od najlepszych i najpopularniejszych na youtubie.

Wiem że chciałeś to przedstawić w "prostym stylu" ale wg. mnie takie czyste klipy się po prostu nudno ogląda :D

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Jak na początki twojego montowania filmów to może być.

Przecież tutaj nic k***a nie ma. Do autora ogarnij chociaż sony vegas który jest prosty, jest masa poradników na yt.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Od tamtej pory robiłem filmiki nadal tego typu. Czy to nadal wygląda słabo? Macie jakieś rady, jak nagrywać płynnie demko, i co zrobić ze zlagowanym momentem na demku.

Zrobiłem coś źle?

Popraw mnie, nie miej złości.

Kto próbuje, ten nie błądzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...