Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] HosTeam OpenVZ Wide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam opinii na temat serwera VPS OpenVZ Wide w HosTeam czym się różni od wersji kvm czy posiada te same zabezpieczenia i czy można go łatwiej wywalić. Chcę postawić na tym serwer ts3 z użytkownikami do 300+

Z góry dziękuje za opinie 

23231612_352801755168942_4467446447534179155_n.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Starczy na luzie 300 os na Wide , miałem kiedyś i nie narzekałem.

a nie lepiej przejść na BlazingFast'a ? opłaca się o wiele bo tam mają wprowadzone filtry pod aplikacje teamspeak 3 .

Opublikowano

a nie lepiej przejść na BlazingFast'a ? opłaca się o wiele bo tam mają wprowadzone filtry pod aplikacje teamspeak 3 .

Niby tak ale znajomy posiadał tam serwer ts3 i za każdym ddosem leciał. A z tego co wiem HosTeam jest stabilny tylko nwm jak to wygląda na OpenVZ bo znajomy teraz posiada na kvm i bardzo chwali.

Opublikowano

Hahhahahhahahhaha. Blazzing i zabezpieczenia kotleta lecą od każdego ataku a a ich niby antyddos tylko pogarsza sprawę  

Polecam ci lvlup.pro i oferta KVM

yJIK9mU.png

Opublikowano

To co polecacie HosTeam OpenVZ wide czy lvlup.pro? Chodzi mi tu o to żeby nie wyleciał przy pierwszy lepszy ataku tylko trzeba by było się wysilić żeby to wyleciało. 

Opublikowano

To co polecacie HosTeam OpenVZ wide czy lvlup.pro? Chodzi mi tu o to żeby nie wyleciał przy pierwszy lepszy ataku tylko trzeba by było się wysilić żeby to wyleciało.

Żeby tak było musisz wystawić hajs i to dużo hajs.. Żadna firma nie będzie odpierać ataków od Kilkunastu do Kilkuset GBPS za jakieś marne 30zł miesięcznie.

Jeżeli masz hajs to bierz SoYouStart pakiet Game lub OVH Game.

Jeżeli jednak chcesz mieć filtrację na ataki podstawowe (czyt. metody) etc. to weź hosteam openvz. Jeżeli jednak ddosy będą ciężkie to jedynie pomoże hosteam KVM lub dedyk z opcją filtracji premium.

Możesz też skorzystać z opcji BlazingFast.io.. Jeżeli atak nastąpił włącza się firewall i wycina go.

A raczej trasa pakietów kierowana jest poprzez infrastrukturę Voxility.

Po ataku włącza się tzw. DDOS-FILTER, który filtruje ataki, ale z uszczerbkiem lekkim dla aplikacji TS3.

^ Mówię tutaj o 5% pakiet loss dla ruchu wychodzącego, który nie powoduje lagów na ts.

Doradzam brać coś z OVH lub Blazinga, gdyż hosteam ma prawo do tzw. nullrote (odłączenie usługi od sieci).

Edit//

Jeżeli boisz się o ddosy to w panelu możesz włączyć permanetną filtrację.(BlazingFast)

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Żeby tak było musisz wystawić hajs i to dużo hajs.. Żadna firma nie będzie odpierać ataków od Kilkunastu do Kilkuset GBPS za jakieś marne 30zł miesięcznie.

Jeżeli masz hajs to bierz SoYouStart pakiet Game lub OVH Game.

Jeżeli jednak chcesz mieć filtrację na ataki podstawowe (czyt. metody) etc. to weź hosteam openvz. Jeżeli jednak ddosy będą ciężkie to jedynie pomoże hosteam KVM lub dedyk z opcją filtracji premium.

Możesz też skorzystać z opcji BlazingFast.io.. Jeżeli atak nastąpił włącza się firewall i wycina go.

A raczej trasa pakietów kierowana jest poprzez infrastrukturę Voxility.

Po ataku włącza się tzw. DDOS-FILTER, który filtruje ataki, ale z uszczerbkiem lekkim dla aplikacji TS3.

^ Mówię tutaj o 5% pakiet loss dla ruchu wychodzącego, który nie powoduje lagów na ts.

Doradzam brać coś z OVH lub Blazinga, gdyż hosteam ma prawo do tzw. nullrote (odłączenie usługi od sieci).

Edit//

Jeżeli boisz się o ddosy to w panelu możesz włączyć permanetną filtrację.(BlazingFast)

VMWare proszę cie idź z tym blazshitem gdzie indziej i kotletem na czele. Blazzing składa się bez problemu czy jest na sensorze czy na permamencie. Hosteam też czasami stawia opory ale są metody :) Ciekawe czemu sam aktualnie jesteś na hosteam?

yJIK9mU.png

Opublikowano

Blazingfast nie dla aplikacji teamspeak.

VMWare proszę cie idź z tym blazshitem gdzie indziej i kotletem na czele. Blazzing składa się bez problemu czy jest na sensorze czy na permamencie. Hosteam też czasami stawia opory ale są metody :) Ciekawe czemu sam aktualnie jesteś na hosteam?

Testowane i to wiele razy.  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Witam szukam opinii na temat serwera VPS OpenVZ Wide w HosTeam czym się różni od wersji kvm czy posiada te same zabezpieczenia i czy można go łatwiej wywalić. Chcę postawić na tym serwer ts3 z użytkownikami do 300+

Z góry dziękuje za opinie 

Dedyk Hosteam albo OVH Game sprosta twoim wymaganiom ( nawet ten lvlup można na jakiśczas wypróbować ).

Opublikowano

a dlaczego nie net-speak? :)

@ aa zapomniałem :D tam nie wgrasz cracka chyba ;v

Opublikowano

Czemu mnie obrażasz o takie coś podałem te propozycje, na które mnie stać więc jak nie masz nic ciekawego do napisania to siedź cicho.

Opublikowano

Także polecam net-speak, dzielą dedyka z filtracja pro w hosteam, mają też swoje zabezpieczenia i znacznie lepiej to wygląda niż blazing czy zwykłe vps z hosteam.

Opublikowano

I tu się mylisz bo da się już tylko trzeba wiedzieć jaką bianrkę :makka:

yJIK9mU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...