Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie chce łączyć się z serwerami

acdc662

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekałem z godzinę, robiłem spojnosć plików i nic nadal nie chce łączyć. W konsoli wyswietla się cos takiego:

Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg

Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
Co dziwne na serwerach społecznosciowych wszystko działa.
Wiecie jak to naprawić?

Opublikowano

A co dokładnie Ci się wyświetla ? Bo stwierdzeniu że Ci nie chce łączyć mało wiem.

Nic się nie wyswietla nawet jak czekam 5 godzin to na serwer nie chce mi wbić.

W skrócie: ile bym czekał i tak mi nie wbiję na serwer.

Opublikowano

Wyłącz firewalla, reinstalacja CS'a

Wyłączenie firewalla nie pomogło, a czy reinstalacja zaraz się dowiem.

@Edit

reinstalacja nie pomogła macie jeszcze jakies pomysły?

Opublikowano

Próbujesz pierwszy raz wejść do gry czy nagle przestało działac ?

Jeśli dopiero po jakimś czasie się zepsuło to przypomnij sobie czy instalowales coś dodatkowego ostatnio ? Jakieś programy , sterowniki itp. To może wtedy znajdziemy winowajce

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Miałem to samo i okazało się, że był to wirus.

Polecam pobrać Dr.Web Curelt i przeskanować komputer, ja Avastem skanowałem i nic nie wykrywał już a to wykryło 230 i po usunięciu wszystko działa.

Możesz też spróbować jeśli to nie pomoże pobrać Matchmaking Server Picker i zaznacz tam najbliższe to często pomaga.

Opublikowano

Jeśli dopiero po jakimś czasie się zepsuło to przypomnij sobie czy instalowales coś dodatkowego ostatnio ? Jakieś programy , sterowniki itp. To może wtedy znajdziemy winowajce

Zagrałem turniejówkę i po niej już mi nigdzie nie chciało wejsć. Z tego co pamiętam to nic nie pobierałem.

Polecam pobrać Dr.Web Curelt i przeskanować komputer, ja Avastem skanowałem i nic nie wykrywał już a to wykryło 230 i po usunięciu wszystko działa.

Możesz też spróbować jeśli to nie pomoże pobrać Matchmaking Server Picker i zaznacz tam najbliższe to często pomaga.

Własnie zrobiłem skan i wykrył 4 wirusy, usunąłem je ale to nie pomogło. O Matchmaking Server Picker się boję bo podobno niektórzy dostają vaca i wolę nie ryzykować.

Zostało mi chyba tylko napisać do Steama

Opublikowano

Zagrałem turniejówkę i po niej już mi nigdzie nie chciało wejsć. Z tego co pamiętam to nic nie pobierałem.

Własnie zrobiłem skan i wykrył 4 wirusy, usunąłem je ale to nie pomogło. O Matchmaking Server Picker się boję bo podobno niektórzy dostają vaca i wolę nie ryzykować.

Zostało mi chyba tylko napisać do Steama

Ta vaca chyba jak mieli razem z tym aima włączonego...

A może to spróbuj?

"Wiadomość od: pracownik pomocy technicznej Alex. Data wysłania: Tue, Apr 19 2016 5:17

Proszę o wykonanie następujących kroków:

Całkowicie zamknij klienta Steam.

Przejdź do katalogu instalacji Steam (domyślnie C:\Program Files(x86)\Steam\)

Zmień nazwę folderu "steamapps" na "old_steamapps"

Uruchom Steam ponownie i zainstaluj grę, z którą występują problemy.

Po zakończeniu instalacji zweryfikuj czy problem nadal występuje.

Jeżeli wykonane kroki rozwiązały występujący problem, skopiuj zawartość folderu "steamapps" do folderu "old_steamapps". Następnie usuń folder "steamapps" i zmień nazwę folderu "old_steamapps" na "steamapps".

Jeżeli problem nie został rozwiązany, możesz usunąć folder Steamapps i zmienić nazwę folderu "old_steamapps" na "steamapps", aby uniknąć ponownego pobierania gier."

Bo skoro za 1 razem ci wbiło normalnie to może coś ci się pobrało a jak reinstalujesz gre to ci się wszystko dokładnie od nowa nie pobiera a jak zmienisz na old_steamapps to co innego.
Opublikowano

Problem został rozwiązany. Gdy musiałem od początku instalować cs go w steamapss (w tym nowym stworzonym folderze) zobaczyłem, że nie mam na tyle pamięci i cs'a przeniosłem na dysk E. Kiedy wbiłem w grę już wszystko działało. 

Dzięki wszystkim za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...