Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Metin, wszędzie metin

ElXero

Pytanie

Opublikowano

Elko, mam pewien problem na facebooku, od dłuższego czasu pojawia mi się spora ilość sponsorowanych postów, najśmieszniejsze jest to że jest to w większość reklamy serwerów metina. Co zrobić żeby pojawiał mi się inny syf niż metin?

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam lajkuje same strony z memami i mam reklamy o maści na łuszczycę więc to chyba bez znaczenia co się lajkuje

Ma znaczenie bo jednak zwiększa się liczba "tematycznych" reklam. Ot cała logika FB - lajkuj memy, damy CI maść na łuszczycę :)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Niestety, tak promuję wszystkie serwery by każdy otrzymywał powiadomienia o serwerach.

DCWGA0a.png

Opublikowano

O k***a boys dzięki, spróbuje najpierw propozycje @Algade a jak to nie przyniesie skutków wypierdole to wszystko ublockiem

Opublikowano

Reklamy są w pewnym stopniu dostosowywane do polajkowanych przez Ciebie stron. Zablokuj po prostu tą reklamę, to jest aż takie trudne? ;-;

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Reklamy też nie są tak do końca przypadkowe, pewnie masz polajkowane sporo stron o tej tematyce, dlatego wyskakuje Ci masa takich postów. Po użyciu sposobu Algade (może być to wymagane kilkukrotnie) powinna zmienić się tematyka reklam. Możesz też odlajkować stare strony, których zawartość już niekoniecznie Cię interesuje, wtedy częstotliwość tych postów powinna się zmniejszyć. To tak na przyszłość, bo z każdym rodzajem reklam tak jest, ma to za zadanie "celowanie"  w odpowiedniego odbiorcę, tak aby promocja była jak najefektywniejsza.
Pozdrawiam

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...