Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kontem zakupionym na GamesFox

xl3eer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, kilku uzytkownikow polecalo mi owa opcje zakupu konta od gamesfox, cs normalnie dzialal bylem zadowolony, wbilem 3 poziom, wygralem 6 mm, dzis wchodze na konto i ku mojemu zdziwieniu pojawili sie taki o to komunikat

Global cooldown

this account is permanently untrusted

zadnych hackow nie uzywalem, co zrobic? moge napisac jakos do steam zeby sprawdzili moje gry rankingowe w celu zbadania tego ze faktycznie nie czitowalem? 

2e4ezhz.png

Opublikowano

Untrusted

Blokada ta jest przyznawana przeważnie za nieaktualne wspomagacze używające starych adresów pamięci. Źle działającego aimbota, najczęściej jest to błąd programisty. Używanie niektórych funkcji za które możemy dostać taką blokadę np. Spinbot, NoSpread

Jakiś czas po otrzymaniu blokady, na profilu Steam pojawi się komunikat z VAC.

Wystarczy od 5-20 minut gry na źle zrobionym wspomagaczu aby otrzymać taką blokadę.

Blokada jest przyznawana automatycznie.

Po otrzymani takiej blokady w grze widzimy prostokąt z napisem "Globalna Kara Czasowa" na czerwonym tle z opisem

"To konto ma permanentny status niezaufanego"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...