Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA SA - Po wgraniu modyfikacji mapa zanika

__Sans__

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim

(jestem nowy heh)

Jak każdy (prawie) lubie sobie wgrać auta do GTA SA

lecz nwm czemu ale kończy się to tym że mam np. nieładującą mape

,crashe i niewiem jak to naprawić (jak narazie usunąłem wszystkie auta-mody i jest ok ale jak mam to nie)

MÓJ SPRZĘT

PROCEK = INTEL CELERON CPU 6550 2.60 GHZ

RAM = 4 GB

KARTA = NVIDIA GEFORCE GT 630

WINDOWS = 7 64 BIT

BIBLOTEKA DIRECTX = 11.0

(dla nieogarniajacych mogę dać screeny bo aktualnie niemam ale mogę zrobić)

SIEMASZ !  xD

Chcesz pograc ? zobacz moj profil "http://steamcommunity.com/id/783924798/"i dodaj

a jesli chcesz pogadac to zobacz na GG "52355270" lub "BarteK"   ;)

#UNDERTALE

Opublikowano

Hej, każda modyfikacja dodatkowo obciąża system, jeśli mapa Ci zanika to znaczy, że komputer po prostu nie wyrabia. Wypróbuj modyfikację "Stream memory fix", która przypisuje większą ilość pamięci RAM do procesu gry, dzięki czemu pozbędziesz się tego błędu. Jeśli nie będziesz mógł jej znaleźć, to daj znać ;)

Opublikowano

Hej, każda modyfikacja dodatkowo obciąża system, jeśli mapa Ci zanika to znaczy, że komputer po prostu nie wyrabia. Wypróbuj modyfikację "Stream memory fix", która przypisuje większą ilość pamięci RAM do procesu gry, dzięki czemu pozbędziesz się tego błędu. Jeśli nie będziesz mógł jej znaleźć, to daj znać ;)

spk zobacze :)

tylko jeszcze jedno

mam kuzyna który ma słabszy owiele komp (cs go 15 fps na minimalnych) i mu działa bez zarzutów (tak żeby było wiadomo)

SIEMASZ !  xD

Chcesz pograc ? zobacz moj profil "http://steamcommunity.com/id/783924798/"i dodaj

#UNDERTALE

Opublikowano

spk zobacze :)

tylko jeszcze jedno

mam kuzyna który ma słabszy owiele komp (cs go 15 fps na minimalnych) i mu działa bez zarzutów (tak żeby było wiadomo)

spoko dzieki dziala :D

SIEMASZ !  xD

#UNDERTALE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...