Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie panuję nad emocjami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :(

Pamiętacie mnie? To ja anonimowy, bądź hexi i wiele więcej...

Chciałbym wam powiedzieć, bo moi rodzice mają wyjebane na to.

Miałem problemy rodzinne, ciągle musiałem się przenosić z domu na dom, różne tego typu sytuacje w dzieciństwie, co pamiętam z przed 10lat.

To nie troll, nie chcę dzwonić do żadnego pomagam czy co kolwiek, oni tam huja pomogą.

Przejmuję się mocno krytyką, jak ktoś napisze, że jestem idiotą, czy co kolwiek, to nie mam chumoru.

To pewnie was bawi co teraz piszę, ale mam różne przeżycia, przez które się stresuję, i to właśnie przez to nie mam żadnych kolegów w szkole.

Nie chcę tego już ujawniać w tajemnicy. Skoro nikt mi nie chce pomóc.

Czasami się wzruszam jak w coś gram, ale nie chodzi o to. Nie daję rady panować nad emocjami, wystarczy, że ktoś mnie obrazi w szkole bądź próbuje uderzyć. Zaciskam zęby, nic nie daje, i płaczę.

Pisałem też, że mam nudny głos, kiedyś nagrałem coś na YouTube z CS:GO, jak surfować, to pisali " jaki ty jesteś głupi, lecz się "

Dzisiaj na facebooku ktoś mi napisał, że nie mam własnego zdjęcia, i że mam 13lat, a mam prawie 16 za kilka miesięcy.

Nie mogę się tych uczuć pozbyć, wiem że to forum z grami, ale moi koledzy byli nie chcieli mi pomóc, ktoś się ze mnie śmiał. A koledzy się przyglądali zamiast mi pomóc.

Nie mam mięśni, chudy jestem, mimo wszystko dużo jem, jestem wysoki no ale cóż, nie panuję nad emocjami :(

Dobijcie mnie, piszcie te swoje komentarze jaki to ja jestem!

Jedynie zapominam o wszystkim, grając w grę, nie do końca, ale tak to bym miał jeszcze większy stres. Jakąś muzykę relaksującą sobie wtedy odpalam.

Opublikowano

Widać że nie wiecie co to mieć zepsute dzieciństwo :( Widać, że nikt mi nie wierzy, taka jest prawda, a @up sam się powieś, pewnie jesteś pod Nickiem " miszczkantera " a to nie jest śmieszne, śmiejcie się dalej... :(

Opublikowano

Widać że nie wiecie co to mieć zepsute dzieciństwo :( Widać, że nikt mi nie wierzy, taka jest prawda, a @up sam się powieś, pewnie jesteś pod Nickiem " miszczkantera " a to nie jest śmieszne, śmiejcie się dalej... :(

to ja jestem miszczemkantera :) koko hehe

przecież na tym forum w pogaduszkach nikt ci nie pomoże, logiczne przecież, napisz na jakimś specjalnym forum hehe elko z fartem tszymaj sie koleszko 

Opublikowano

ta, bo powiedzą mi ludzie, którzy powiedzą mi co mam robić z lat 70...

Chciałbym mieć jakiegoś  kolegę, przyjaciela przynajmniej przez internę

Wy się znacie na gimbusach najlepiej, a nie jakiś psycholog przez telefon doradźcie mi, co mam zrobić w takiej sytuacji

Opublikowano

Dobra, to ja już kończę was trollować XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ps: za  zyczenie śmierci komuś jest więzienie, elo idę to zgłosić, mam zdjęcie

Opublikowano

Aha to pamiętasz wszystko jak miałeś 5 lat? Idź na boks się wyżyć :D Idź do psychologa ponoć dobry jest w Owińskach - Zakład psychiatryczny zobacz se w googlach. Ale esay, jak masz hajs w grze to na pewno kogoś znajdziesz xD

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Ile ty jeszcze tych idiotycznych tematów z różnych konta założysz? Serio musisz mieć nudne zycie xD @Lord Makin weź go obczaj bo z tego co widze to mu wczoraj pare kont zbanowałes z multi :v

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ile ty jeszcze tych idiotycznych tematów z różnych konta założysz? Serio musisz mieć nudne zycie xD @Lord Makin weź go obczaj bo z tego co widze to mu wczoraj pare kont zbanowałes z multi :v

Nie będziesz wymawiał imienia Pana Boga twego nadaremno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...