Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolu112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam ,nie wiem za bardzo jak mam nazwać ten problem , ale spróbuje to wyjaśnić o co mi chodzi , więc zacznijmy od tego - włączam sobie komputer loguje sie wszystko ok , potem patrze na pasek zadań i jest on szary a zawsze był niebieski (taki jak tło) pomyślałem że jakaś aktualizacja była więc to olałem załączyłem najpierw internet żeby sobie przeglądnąć co tam jest nowego odpalam jakiś filmik i ten filmik ledwie co się odtwarza tak jak by się ładował co 0.5sekundy a dziwne było to że pasek ładowania był pełen (mam 40mb's net) pomyślałem że YT ma jakieś problemy , potem wchodzę do CSa i patrze tam 2FPS a zawsze miałem 60FPS sprawdziłem opcje i zmieniłem na najmniejsze ustawienia jakie sie dało i też mam 2FPS odpaliłem na nowo steam i CS i tam samo , w innych grach tak samo mam nawet w grach na przeglądarce więc postanowiłem zrestartować komputer ponownie i się okazało że wszystko śmiga jak ta lala w cs'ie najlepsze opcje i 60FPS było inne gry tak samo YT śmiga szybko  i niestety z takim problemem użeram się od 2 miesięcy (odpalam kompa i przed logowaniem restartuje komputer ) to wszystko stało się po aktualizacji , próbowałem przywracanie systemu ale wywala problem przy próbach przywrócenia 
Pomoże ktoś???
Mój sprzęt :
Win 7 ultimate 64

AMD FX-6100

GTX 650 2gb

8GB ram

acrock 980de3/u3s3

zasilacz tracer be cool 520w silent (tak wiem szrot no ale co zrobić)

Opublikowano

@_Anus_   WERSJA STEROWNIKA : 10.18.13.6143 , i co mam dalej zrobić

Zaktualizuj (jeśli się da) poprzez nVidia GeForce Experience (powinno to być zainstalowane). 

zrobiłem to i dalej to samo , i zauważyłem że przy pierwszym uruchomieniu mam 65 procesów po 5 minutach czekania a po restarcie już 75 procesó

tak wygląda za 1 odpaleniem         http://imgur.com/NTtNE4P

a tak po restarcie                           http://imgur.com/q1NCQxV

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...