Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ułom z Korei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmiejesz się z niego, a on z ciebie bo coś osiągnął w swoim życiu a ty nie :>

Opublikowano

W życiu? Chyba w grze, a gra to nie jest życie. Więc raczej nic mądrego nie napisałeś >><<

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Czy to jest jakiś bug wizualny? Czy ten koleś z takim W/L ratio nie powinien siedzieć zdecydowanie wyżej?

Diss_Stream.png

Opublikowano

Czy to jest jakiś bug wizualny? Czy ten koleś z takim W/L ratio nie powinien siedzieć zdecydowanie wyżej?

Może na innych championach przegrywa mecze, przez to siedzi w P.

Opublikowano

Możliwe, że Teemo pickuje tylko na określone match-upy na które czuje się pewnie. Dziwi mnie u niektórych taka chęć do grania jedną postacią tyle gier. Osobiście nie potrafiłbym przegrać nawet 5 gier pod rząd tym samym championem, a do tego cały czas wygrywać. Trochę podziw dla takich osób.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

? xD Zrobiłem se temat, bo stwierdziłem, że trzeba być ułomem (nieobraźliwie) by zagrać tyle gier. A ziomek nie zrobił nic oprócz tracenia czasu, bo na lolskilla i tak każdy sra, no może zjeby z dywizji poniżej golda dla których to jest wyznacznik skilla tak samo jak maestria. Jedyne co osiągnął to to, że ludzie zrobią temat na jakimś forum i pogadają o nim przez chwilę tak jak ja, więc hehe xddxdd + nie wiedziałem, że osiągnięcia w życiu = napierdolenie postacią z gry 378 meczy by wbić coś na stronie internetowej (pewnie chciał rank1 czyli i tak mu nie wyszło), w takim razie ciekaw jestem jakie Ty masz osiągnięcia w swoim życiu hehe xD

Opublikowano

? xD Zrobiłem se temat, bo stwierdziłem, że trzeba być ułomem (nieobraźliwie) by zagrać tyle gier. A ziomek nie zrobił nic oprócz tracenia czasu, bo na lolskilla i tak każdy sra, no może zjeby z dywizji poniżej golda dla których to jest wyznacznik skilla tak samo jak maestria. Jedyne co osiągnął to to, że ludzie zrobią temat na jakimś forum i pogadają o nim przez chwilę tak jak ja, więc hehe xddxdd + nie wiedziałem, że osiągnięcia w życiu = napierdolenie postacią z gry 378 meczy by wbić coś na stronie internetowej (pewnie chciał rank1 czyli i tak mu nie wyszło), w takim razie ciekaw jestem jakie Ty masz osiągnięcia w swoim życiu hehe xD

Nawet jeżeli.. to po co robisz z siebie typową cebule? co cię obchodzi kogoś życie, może zajmij się swoim, bo aktualnie siedzisz i próbujesz zabłysnąć tym, że ktoś sobie gra w grę i c**j cie to powinno obchodzić.

Co do tematu, koleś jest po prostu dobry.

@R6 Heartbeat Strach pomyśleć jak ubogi jesteś umysłowo, po tym co zobaczyłem. btw, już chyba po podstawówce, psiaczysz o moim czytaniu a nie znasz ortografii. Pisze się "z góry".

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nawet jeżeli.. to po co robisz z siebie typową cebule? co cię obchodzi kogoś życie, może zajmij się swoim, bo aktualnie siedzisz i próbujesz zabłysnąć tym, że ktoś sobie gra w grę i c**j cie to powinno obchodzić.

Co do tematu, koleś jest po prostu dobry.

o czym ty typie pierdolisz, autyzm masz? zrobiłem temat, żeby ktoś sobie zobaczył, że ziomek zrobił coś takiego, a ty mi wyjeżdżasz z jakąś cebulą i wpierdalaniem się w czyjeś życie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

w sumie 2jL9RXM.jpg hehe xdd

i nie wiem czy umiesz zjebie czytać ale to ten pierwszy ziomek się do mnie przypierdolił, a ja mu odpowiedziałem więc łaskawie zamknij ryj dzienki z gury thx ;)))

@Edit w sumie już się nie udzielam w tym temacie bo niedojebanie mózgowe większości osób na tym forum wykracza poza skalę, jak jakiś mod chce to niech zamknie :PP

Opublikowano

W życiu? Chyba w grze, a gra to nie jest życie. Więc raczej nic mądrego nie napisałeś >><<

Myślisz, że tak łatwo jest być najlepszym danym championem na świecie?

Opublikowano

Możliwe, że Teemo pickuje tylko na określone match-upy na które czuje się pewnie. Dziwi mnie u niektórych taka chęć do grania jedną postacią tyle gier. Osobiście nie potrafiłbym przegrać nawet 5 gier pod rząd tym samym championem, a do tego cały czas wygrywać. Trochę podziw dla takich osób.

Koleś przegrywa innymi championami, potem wygrywa Teemosem.

Mimo wszystko to nie wiem jakim cudem koleś ma tak mało przegranych na tyle gier. To się nie da zrobić normalnie. xD

Opublikowano

Koleś przegrywa innymi championami, potem wygrywa Teemosem.

Mimo wszystko to nie wiem jakim cudem koleś ma tak mało przegranych na tyle gier. To się nie da zrobić normalnie. xD

To Korea, co się dziwisz, tam wszystko jest możliwe :D

Opublikowano

Jeżeli dla ciebie napierdalanie w gierke to osiągnięcie czegoś w życiu, to nawet nie mam pytań typie xDDDDDDDDD

Opublikowano

­

Jeżeli dla ciebie napierdalanie w gierke to osiągnięcie czegoś w życiu, to nawet nie mam pytań typie xDDDDDDDDD

Korea, tam granie jest życiowym osiągnięciem.

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

­

Korea, tam granie jest życiowym osiągnięciem.

Byłeś tam kiedys, ze to wiesz? Tam napierdalanie w gierki to napierdalanie w gierki, ale osoby które gówno wiedzą robią z nich jakiś nerdów, dla których granie jest zyciem, to normalni ludzie. A jak sie jest esportowcem, no to chyba nic dziwnego wtedy, przeciez to praca.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBydlaczkov nie prawda. E-sportowcy sa tam traktowani na rowni ze sportowcami. Nawet istnieja jakies chinskie restauracje ktore polegaja na twojej dywizji-im wieksza tym mniej placisz :D (ale nie wiem czy to akurat w korei :P )

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...