Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie odnoscie skryptow

FevCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiego typu skrypty? :v skript przekłada prosty język na jave dzięki czemu łatwo można urozmaicić serwer kosztem zużycia ramu. Jak umiesz programować to pisz pluginy :v

Opublikowano

@up
Nie masz racji. Sprawdzałem cały serwer skriptem napisałem. 1GB Ramu troche ponad wzieło - czyli około tyle co by był pluginami zrobiony :P
No ale to trzeba umieć pisać, żeby nie obciążało nie wiadomo jak serwera ;d

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

-.- ­
Java to nie jest SKRIPT

Skript to jest język programowania na podstawie Java... Jest to dodatek do serwerów w minecraft aby było więcej możliwośći w minerafcie po przez napisanie takowego skryptu... Jak byś miał robić ciągle pluginy na wszystko co prawda było to by dokładniejsze ale bardzo by przeciążało serwer. I jeżeli ktoś umie jave to nie znaczy, że musi umieć skript...

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...