Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

w pełni odbugowanie SF source

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w topicku :)

Ile musiałbym wywalić za w pełni działające pliki serwerowe, które nie zawierają żadnych bugów, błędów etc?

Znalazłem coś takiego: REKLAMA

Pytanie czy opłacałoby sie to brać czy szukać kogoś u nas? :)

Nie chce się bawić w odbugowywanie chce mieć stabilną podstawkę :C

Opublikowano

Jak w topicku :)

Ile musiałbym wywalić za w pełni działające pliki serwerowe, które nie zawierają żadnych bugów, błędów etc?

Znalazłem coś takiego: REKLAMA

Pytanie czy opłacałoby sie to brać czy szukać kogoś u nas? :)

Nie chce się bawić w odbugowywanie chce mieć stabilną podstawkę :C

W tym temacie co podales to odbugowanych sf nie znajdziesz bo typ co je sprzedaje do dzieciak ktory je kupil lub dostal i teraz sprzedaje by zarobic  B)

ban.gif

Opublikowano

Te kody źródłowe co oni tam sprzedają to nic innego jak zlepki gotowych fixów.. które pozostawiają wiele do życzenia.. Do tego posiadają każdy syf który został udostępniony jak pobugowany anty-exp czy inne gówno.

Najlepiej zrobić własne src i wiedzieć co się w nim znajduję. Od żadnego rumuna nie kupisz dobrego src.. Na dodatek większość tych kodów co oni sprzedają pochodzi tak naprawdę z gotowych paczek udostępnionych przez jakieś tam osoby na turkmmo jest tam tego od c***a i wszystko pobugowane.

Ja ci polecam zrobić własne, jest dużo fixów dostępnych co prawda sporo brakuje.. Co pokazują ostatnie czasy.. ale przynajmniej wiesz co tam siedzi. A jak nie to polecam ci kupić od kogoś ogarniętego a nie jakiegoś syfo-polaczka który ci opierdoli czyste src i powie ci że jest z*********e pofixowane.

#EMERYTURA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...