Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blacklista serwerów 1.9.3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja znam lepszą stronę, z wbudowaną wyszukiwarką : O

bardzo proszę

https://blocklist.tcpr.ca/

btw. Co trzeba zrobić by znaleźć/nie znaleźć swojego serwera na tej liście?

Nic, zdecydowana większość większych serwerów się tam znajdzie i możliwe że updnie, zależy od graczy, bo oczywiście pojawią się na pewno modowane clienty i inne pierdoły by dało radę na takie serwery wchodzić :P

1438614356923701010629.png

Opublikowano

Jak narazie nie zablokowali żadnego polskiego serwera i z tego się ciesze. Czy itemshop z poziomu gry też mogą sprawdzić?

Wyłączyłem na maszynie dostęp z krajów innych niż niemcy i polska ciekawe czy sprawdzą :)

Polecam wyłączyć snoper settings wtedy mojang dostanie mniej informacji o naszym serwerze

@PabloTL ten link do githuba co podałeś nie działa (not found)

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Jak narazie nie zablokowali żadnego polskiego serwera i z tego się ciesze. Czy itemshop z poziomu gry też mogą sprawdzić?

Wyłączyłem na maszynie dostęp z krajów innych niż niemcy i polska ciekawe czy sprawdzą :)

Polecam wyłączyć snoper settings wtedy mojang dostanie mniej informacji o naszym serwerze

@PabloTL ten link do githuba co podałeś nie działa (not found)

https://github.com/BlockedServers/tracker/blob/master/blockedservers

Opublikowano

1.7

polecam

Lepiej 1.9.2, 1.7 to jest najbardziej gówniana wersja ze wszystkich od każdej strony, najwięcej bugów, najwięcej lagów, brak systemu walki, najwięcej problemów podczas tworzenia pluginów... same minusy.

Opublikowano

1.7

polecam

Lepiej 1.9.2, 1.7 to jest najbardziej gówniana wersja ze wszystkich od każdej strony, najwięcej bugów, najwięcej lagów, brak systemu walki, najwięcej problemów podczas tworzenia pluginów... same minusy.

Najbardziej gówniana?

Jednak tysiące graczy (w Polsce) wolą ją bardziej od 1.8+, więc nie można powiedzieć że jest gówniana. :D

Opublikowano

1.7

polecam

Najbardziej gówniana?

Jednak tysiące graczy (w Polsce) wolą ją bardziej od 1.8+, więc nie można powiedzieć że jest gówniana. :D

Może dlatego, że społeczność jest gówniana. Gdyby była normalna nie byłoby serwerów z gildiami.

Mogliby przy okazji wywalić offline-mode.

Q8eOMob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...