Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który z serverów stworzyć

Który z serverów zrobić  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który z serverów zrobić

• SkyBlock
    • Groty
    • Survival + gildie Hardcore lub EasyHC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, Mam problem gdyż Nie wiem który z serverów zrobić czyli:

SkyBlock, Groty, Gildie ale Hardcore lub easyHC.

Opublikowano

Czemu akurat takie typy serwerów sa w ankiecie :v nie żeby coś ale jeżeli nie masz mc premium to jedynym wytłumaczeniem jest niewiedza... największe serwery nie obejmują jednego typu serwera- bungeecord. Największe A zarazem najlepsze objęły kierunek minigier.... gracze nie chcą już nudnego survivalu itp. Chcą aby rozgrywka była urozmaicona, na co pozwalają minigierki. Masz pomysł na minigre? Naucz się pisać pluginy/skrypty i jazda.

Opublikowano

Ze skryptami nie mam problemu sam piszę, a jeżeli chodzi wam o mini grę to przyłączam się do kolegów którzy robią mini gry więc nie chce robić też mini gier więc wolę zrobić skyblocka, groty lub survival 

a w innym wypadku prison lub AntFarm a potem po jakimś czasie jak będą gracze to dodam kilka nowych gierek ale na razie wolę zrobić któryś z tych 3/5 pomysłów co podałem 

a co do kolegi na początku chodziło mi z ankietom :)

Opublikowano

­Jeżeli jesteś zielony, to nie zakładaj serwerów :|

No dobra, dałem groty

I tutaj mógł byś to ładnie zrobić, dużo lepiej niż skyblock przeniesiony, że zamiast powietrza masz stone.

Np; aby każdy, mógł się dostać do swojej groty ze spawna, wszystko było by podobne do prawdziwych jaskiń w mc, i bardzo długie, do tego kilka odnóg -

w każdej kilka grot, które nie były by kwadratowe, a także jakieś ciekawe. Przedmioty zrobione za pomocą texturepacka / komend. Itp!

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

Chodziło mi że jestem na tej stronie zielony z ankietom a nie z serverem :) wiem moja wina źle wytłumaczyłem 

Opublikowano

Dlaczego akurat takie lipne i stare tryby? Jeżeli nie zrobiłeś serwera kiedy był popyt na easyhc to nie wypali. Teraz według mnie na topie są serwery z modami; rpg; reallife ( Tutaj jest bardzo trudno. Ekonomia jest przeważnie przymusem ustawiana na minimum 50 osób. Dodatkowo jest ciężki do ogarnięcia.)

coollogo_com-239801622.png

Opublikowano

Dlaczego takie lipne i stare tryby bo EasyHC lub survival się coś się dzieje może już niema popytu a poresztą jak był popyt to ja jeszcze nie znalem się na pluginach:/

Opublikowano

Groty to odmiana skyblocka tylko że zamiast latającej wyspy masz stone (kamień) i powiększasz tą swoją wyspe/grotę

Opublikowano

Sory zrobiłem gildie i nikogo nie było więc zastanawiam sie nad skyblockiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...