Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z teleportami w pluginie Advanced Portals

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z teleportacją.

Zainstalowałem plugin Advanced Portals na 1.9 i zrobiłem portale i gracz ktòry miał op teleportował się przez portal ,a gracz bez Op teleportował się i po 2 sekundach teleportował się z z powrotem.

I nie wiedziałem jak to naprawić to usunołem ten plugin i zrobiłem tabliczki z warpem i z tym jest taki sam problem tepa gracza na warp i po 2 sekundach tepa go z powrotem

Opublikowano

Tak jak

@MowiaMiJanusz

Potrzeba logów

I prawdopodobnie masz mega wykuqwerty lagsy, a jak nie to po logach się pozna co jest nie tak ;d

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

Ok

Ale z tego co widziałem to nic nie pisze

Na począku jak włączam serwer pluginy się ładują potem nic nie pisze. Jak pisze /warp arena2 to w konsoli pisze że się teleportowałem na warp arena2 i tyle

Ale jutro podam

Opublikowano

­Gdzie masz kupionego serwa? Bo jak nic nie pisze to masz nieziemskie lagsy...

Ew. masz zepsuty plugin na teleportację, tzn: essentials, czy jakieś skrypty.

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

Serwer stawiam ma swoim komnie.

I laguw nie mam jako tako dużych.

Ale najpierw miałem na teleportacje advanced portal o cofało graczy teraz mam warpy i też cofie

Ale możliwe że to essentials dlatego że dodałem permissie graczą do komendy /warp a oni i tak nie mogą używać /warp a permissioex jest na pewno dobry bo inne permissie działają

Opublikowano

Wyrzuć pluginy MythicMobs, CombatLog i Skripta, generują stacktrace i najprawdopodobniej nie są na twoją wersję silnika.

Opublikowano
  1. [17:17:03] [server thread/INFO]: minecraftblui issued server command: /warp
  2. [17:17:03] [server thread/INFO]: §cminecraftblui §4nie ma dostepu do tego polecenia

To jest ewidentnie jakiś błąd z permisjami. Wklej tutaj permisje, jakie ustawiłeś dla graczy + jeżeli jest to w jakimś cuboidzie, jakie ustawiłeś tam flagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...