Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarabiać na YouTube?

HaxiuUPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam użytkowników mpcforum :)

Jak to jest z tym zarabianiem na youtube?

Mam jakiś filmik na youtube z przed kilku miesięcy, co ma 30k. Dałem zarabianie dawno na tym filmie. Ale z AdSense mam dopiero dzisiaj połączone konto.

Teraz rozpatrzą moje zgłoszenie, i w tygodniu mam dostać coś od nich na e-maila.

Robiłem to z rodzicami, bo nie mam 18lat jeszcze. Ale jestem ciekaw czy ten film można z niego wypłacić, ponieważ zarobiłem na nim aż 20euro.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wypłacą Ci całą kwotę z tych kilku miesięcy, trochę cierpliwości ;-;

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Nic mu nie wypłacą, nie ma pojęcia nawet jaką umowę zawarł i ile procent z tych zysków jest dla niego za reklamę.

Limit chyba ok 70-100 $ wypłat jest czyli na koncie musi mieć więcej. 

Nie ma potwierdzenia partnerstwa. czyli kompletne zero zysków jak na razie bo nie uczestniczy w programie. Żadna  firma  nie płaci wstecz zwłaszcza komuś kto nie ma partnerstwa .

Statystyki zarobków są teoretyczne, w sumie każdy może sobie przeglądnąć ile zysków przyniósł by kanał jedli był by pełnym członkiem programu partnerskiego  AdSense.

Zbyt gówniane zarobki ma i za mało odwiedzin by w ogóle brać pod uwagę stare statystyki.

Nie naszym problemem jest zgadywać czy dostanie tylko jego nauczyć się czytać umowy które zawiera bo tam wszystko pisze. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...