Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aris2

Aris2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie ten serwer wygląda,ale prezentacja chyba tworzona przez 15 latka. Głupie pytania kierowane chyba do nas.

Opublikowano

Prezentacja pasuje do serwerów hamachi bo jest po prostu żałosna... Uboga zrobiona na odwal jak konto do jej umieszczenia... 

Sam serwer - pliki net metin / mortyriusz ?? :P  Do tego "akcenty" z Atre*ya ( choćby na ssie weryfikacyjnym ). Sam serwer to śmieszna zlepka i sklejka , dosłownie. 

Żal coś takiego stawiać w ogóle. 

Nie polecam i będę omijał szerokim łukiem. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano
nie podoba mi się trzeci set zbroi te w strzałce w dół

czy "uszlachetnieni" są serio w czarno-białym kolorze? 

fajne poli nowej postaci

dlaczego miasta są począci podobne do L2 ( lineage II ) ? 5 obrazek ( dozorca )

Jak z reklamą ? 

Myślę że wpadnę zobaczyć co tam fajnego.

Bardzo proszę o pokazanie broni, zbroi na pozostałe postacie nie tylko na woja. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Uczeń
Opublikowano

Prezentacja pasuje do serwerów hamachi bo jest po prostu żałosna... Uboga zrobiona na odwal jak konto do jej umieszczenia... 

Sam serwer - pliki net metin / mortyriusz ?? :P  Do tego "akcenty" z Atre*ya ( choćby na ssie weryfikacyjnym ). Sam serwer to śmieszna zlepka i sklejka , dosłownie. 

Żal coś takiego stawiać w ogóle. 

Nie polecam i będę omijał szerokim łukiem. 

tak jak wyżej 

Opublikowano

Nie mam możliwości by to sprawdzić(praca) ale jeśli to aivis te same pliki to dostaniecie ode mnie darmowy bon na kampanie reklamowa u mnie. Zamiast sie przyznac do błędu, ze nic nie potraficie to znow to samo. Oj nieee.Pozdrawiam

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Co tam Aivis? Słaba prezka, chociaż nie, nie - bossy macie spoko hehe. Myślałem że będzie 4-5 serwerów startujących w majówke a to już hmm 7 ale to i tak mniej niż 2 lata temu.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Japier***, ile razy można to samo? Na dodatek prezentacja jak pod hamachi.

Ej, ej nie prowokuj ich, bo zaczną nas atakować(Ciebie i mnie) ojoj. :( Na starym aivis CHYBA florianek albo dojcz ojoj trudno ich spamiętać. 

Dobra ja mykam z tej prezki aktualizacja na la**** sama się nie zrobi.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Rób rób póki jeszcze masz dla kogo.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ej, ej nie prowokuj ich, bo zaczną nas atakować(Ciebie i mnie) ojoj. :( Na starym aivis CHYBA florianek albo dojcz ojoj trudno ich spamiętać. 

Jebło Cię,że bym się w taki syf mieszał. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Przecież tam  był ten zjeb nexus bezbeku

Sorki, to ktoś z tej "doliny dna" czy jak to tam się zwało dojcze i inni bajkopisarze. :lenny:

Rób rób póki jeszcze masz dla kogo.

Gall nie prowokuj ok? Bo ja nic do Ciebie nie mam, a jak chcesz pogadać sobie to zapraszam ts'a znasz pewnie. WIthout spina ok? 

Apropo serwera skąd wziąć trutkę bo nigdzie chyba nie jest napisane skąd?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jebło Cię,że bym się w taki syf mieszał. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Przecież tam  był ten zjeb nexus bezbeku więc zakładam,że ten gównoserver jest jego. 

Za wysokie progi jak na Ciebie.

Opublikowano

Jebło Cię,że bym się w taki syf mieszał. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Przecież tam był ten zjeb nexus bezbeku więc zakładam,że ten gównoserver jest jego.
Nexus akurat nie ma nic z tym wspólnego - to hipokryta, nie polecam go.

BxFcm1v.gif

Opublikowano

aivisa mi strasznie przypomina

Bo to jest aivis?, nexus powonie robi od nowa na tych samych sf tylko, że teraz mediuma
Naucz się czytać - Nexus nie ma nic wspólnego z tym serwerem :)

BxFcm1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...