Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emigracja i... znajomi

PaTrOL *DG*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam wyjechałem ponad rok temu, z kumplami gram w gry, a latem organizujemy wypad na kilka dni nad jezioro. 

Po 1. Koledzy i znajomi Cie nie wyżywią. 
Po 2. Po skończeniu szkoły, prędzej czy później jak każdy znajdzie robotę, później lachona to i tak się będziecie widzieć raz na tydzień, albo i lepiej. 

Jeśli masz okazję wyjazdu, może nawet załatwioną robotę, to jedź i się nie zastanawiaj, bo tak jak mówię, wszytko przemija.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Pamiętam że miałem podobnie więc w ostatni weekend poszliśmy na miasto. To że się wyprowadzasz nie znaczy że nie będziesz z nimi rozmawiam czy widywał się raz na jakiś czas.

Opublikowano

Pamiętam że miałem podobnie więc w ostatni weekend poszliśmy na miasto. To że się wyprowadzasz nie znaczy że nie będziesz z nimi rozmawiam czy widywał się raz na jakiś czas.

Nie będę się z nimi widywał bo wyjeżdżam z rodzinką na stałe, mam już pracę zapewnioną, do Polski raczej przyjazdy będą tylko na święta.

Ktoś tam wyżej wspomniał, że wszystko przemija, wiesz, może i tak ale gdy trzymasz się z ziomkami pare lat i zależy Ci na pewnej kobiecie ale wiesz, ze nie ma szans bo wyjezdzasz no to jest lipa jak skurwy syn.

Sam wyjechałem ponad rok temu, z kumplami gram w gry, a latem organizujemy wypad na kilka dni nad jezioro. 

Po 1. Koledzy i znajomi Cie nie wyżywią. 

Po 2. Po skończeniu szkoły, prędzej czy później jak każdy znajdzie robotę, później lachona to i tak się będziecie widzieć raz na tydzień, albo i lepiej. 

Jeśli masz okazję wyjazdu, może nawet załatwioną robotę, to jedź i się nie zastanawiaj, bo tak jak mówię, wszytko przemija.

zaorane, tyle mi starczy, close

chociaz sie pozegnam i tak ale mowisz w 100% prawdę

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

­

Ktoś tam wyżej wspomniał, że wszystko przemija, wiesz, może i tak ale gdy trzymasz się z ziomkami pare lat i zależy Ci na pewnej kobiecie ale wiesz, ze nie ma szans bo wyjezdzasz no to jest lipa jak skurwy syn.

Wiesz, ja swoją ekipę znam od Gimbazy (oni znają się wcześniej) mamy ze 23 lata. Raz w tygodniu/raz na dwa tygodnie pogramy chwilę w Lefta/CSa czy inną gównianą wg. mnie grę pośmiejemy się, pogadamy itp.
Sam do Polski jadę jedynie na święta (głównie do rodziny, bo taka tradycja) ale w wakacje tak jak wspominałem, możecie wybrać się pod jakiś domek nad jezioro i tyle, pogadacie, pośmiejecie się etc.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...