Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak znaleźć chęci?

xvxmaciekxvx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm a lubisz programować? Bo jak nie to możesz już dać sobie spokój :D

Wyjdź z pokaballa, ładna pogoda :)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Zadaj sobie zasadnicze pytanie - po co chcesz się tego nauczyć ?? Dla siebie ?? Dla kogoś ?? I jak sobie na to pytanie rzetelnie odpowiesz chęci albo przyjdą same albo po prostu dasz sobie spokój. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

K***a, do czego to doszło, że ludzie się na MPC pytają "jak znaleźć chęci"... :v 
Rusz dupę. Wystarczająca motywacja? 
Bezsens zadawać takie pytania.

Opublikowano

Hmm a lubisz programować? Bo jak nie to możesz już dać sobie spokój :D

Wyjdź z pokaballa, ładna pogoda :)

Zadaj sobie zasadnicze pytanie - po co chcesz się tego nauczyć ?? Dla siebie ?? Dla kogoś ?? I jak sobie na to pytanie rzetelnie odpowiesz chęci albo przyjdą same albo po prostu dasz sobie spokój. 

Pierwsze odcinki Zelenta ,,pochłonąłem" i teraz potrzebuje 2/3 biblotek do pewnego programu, lecz jedyne źródło po Polsku to cpo0x - którego nie rozumiem...... ,,chce" się uczyć tego ponieważ:

a) chcę zarobić na moim programie :v 

B) dostać 6 na koniec z informatyki :v 

Opublikowano

Witam, od 2 miesięcy zbieram się do nauki kilku bibliotek w c++....... Jak znaleźć chęci, ponieważ jakoś nigdy nie mam energii/chęci żeby to zrobić....

Zarobić na swoim pogramie = g*nwo, każdy teraz potrafi cokolwiek w c++ się nauczyć.. Jak znaleźć chęci? Jak faktycznie to ciebie interesuje to znajdziesz te chęci. Jeśli to tylko chwilowa zajawka to zwyczajnie na chwilę ci się to spodoba ale na dłuższą mete sam siebie oszukiwać będziesz, że to zajęcie cię fascynuje. Nie oszukuj się bo jeśli cię nie to nie interesuje to znak, że zajęcie nie jest dla Ciebie. ;)

­

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Witam, od 2 miesięcy zbieram się do nauki kilku bibliotek w c++....... Jak znaleźć chęci, ponieważ jakoś nigdy nie mam energii/chęci żeby to zrobić....

Zarobić na swoim pogramie = g*nwo, każdy teraz potrafi cokolwiek w c++ się nauczyć.. Jak znaleźć chęci? Jak faktycznie to ciebie interesuje to znajdziesz te chęci. Jeśli to tylko chwilowa zajawka to zwyczajnie na chwilę ci się to spodoba ale na dłuższą mete sam siebie oszukiwać będziesz, że to zajęcie cię fascynuje. Nie oszukuj się bo jeśli cię nie to nie interesuje to znak, że zajęcie nie jest dla Ciebie. ;)

­

Z tym programem jestem pewny  ;)

Opublikowano

Daj sobie karę, że jak np. Nie zrobisz tego i tego, to nie będzie walenia konia dzisiaj, ok?

Opublikowano

Daj sobie karę, że jak np. Nie zrobisz tego i tego, to nie będzie walenia konia dzisiaj, ok?

nie bo gość sobie zjeżdza po żołędziu podczas walenia i go to boli i pewnie od swojego pierwszego walenia kangura już tego nie robi od wiele lat

@top

normalnie, jezeli chcesz to robic to rob, musisz sie tez zastanowic logicznie po co chcesz sie tego uczyc, checi przyjdą same jak sobie odpowiesz na pytanie ktore jest na zielono :v

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Odpuść sobie. Jeśli czegoś naprawdę byś chciał to byś sam z siebie się uczył.

Przestań grac na kompie/ oglądać TV - odrzuć wszystkie znane Ci rozrywki chociaż na 1 godzinę a wtedy wyjdzie jak na ręce, co Cię naprawdę interesuje.

sygna.png

Opublikowano

Mi często przez cały dzień nic się nie chce, ale jak w nocy przysiąde to potrafie całą noc siedzieć nad jedną rzeczą. Może w nocy spróbuj? ;) 

Opublikowano

Poczytaj sobie o tym i przekonaj się czy Cię to kręci. Jeśli nie to nawet się do tego nie zabieraj. Jeśli wręcz przeciwnie to idź od razu do tego

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Znajdź w sobie wewnętrzną siłę, która pomoże wytrwać wszystko.

Opublikowano

Jak nie masz chęci/weny do czegoś, to rezygnuj od razu, i zajmij się czymś, co lubisz :)

tylko żebym zaczął zdobywać wirtualną walutę (zarabiać), potrzebuje nauczyć się 2/3 bibliotek c++

Opublikowano

Jak nie masz chęci/weny do czegoś, to rezygnuj od razu, i zajmij się czymś, co lubisz :)

tylko żebym zaczął zdobywać wirtualną walutę (zarabiać), potrzebuje nauczyć się 2/3 bibliotek c++

To sie naucz. 

Look lil nigger. Chcesz zarabiac, ale nie znasz 2/3 bibliotek. Nie znasz tych bibliotek, wiec nie mozesz zarabiac.

Wniosek? Skonczysz jak ja, jebiac po 12-14 godzin przy lopacie, rece zniszczone, plecy bola. Na koniec szef spluje mi na morde i za 260 godzin w miesiacu da mi 1820zl, co daje 7zl na czarno, bez ubezpieczenia, bez skladek emerytalno-rentowych, zadnych swiadczen, nieplatne urlopy jak juz wszystkie kosci mi trzeszcza, swieta tez nieplatne, zadnych premii. Teraz maly bachorze zastanow sie. Czy wolisz nauczyc sie tych 2/3 pieprzonych bibliotek?

Czy chcesz skonczyc jak ja? Modle sie o przezycie do 30, co i tak nic nie da, bo ledwo mnie stac na golfa 3, mieszkam z rodzicami, nie mam dziewczyny. Moje zycie to pasmo niepowodzen. Mlody bylem to tez wszystko odkladalem na pozniej, nie mialem motywacji. Na mnie juz za pozno. Jestem zmotywowany tylko do tego, zeby skoczyc z wiezowca. Ty przyjacielu masz jeszcze czas. Mlody jestes, troche glupi, rozkojarzony. Sam w sumie nie wiesz co chcesz robic, bo widzialem twoje wczesniejsze tematy. Jak juz napisales, ze jestes pewien tego programu, to ucz sie k***a tych bibliotek czy czego tam i rob swoje. Kto Cie ma tutaj zmotywowac? Zgraja stulejarzy i przegrywow?

Pamietaj. Cokolwiek umysl ludzki jest w stanie wymyslic i w co uwierzyc, moze tez osiagnac. 

Opublikowano

Rusz dupę , a nie pytasz jak znaleźć chęci.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...