Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za afk.

marek1711

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie mam co owijać w bawełnę, poszedłem afk z ważnych przyczyn na jakieś 4 min i dostałem bana. Ale mój problem polega na tym, że dostałem bana przy którym muszę czekać 20 min za każdym razem kiedy chce zagrać. Okej czekam te 20 min, ale po oczekiwaniu i minięciu tej kary minutowej zegar zaczyna znów od początku liczyć te 20 min i nie mogę zagrać. Pytanie moje, jak owy problem rozwiązać?

Opublikowano

Kara ta trwa 5 gier. Musisz je zagrać, po każdej widać to w komunikatach, nad jakąś zakładką.

Opublikowano

Nie nie koledzy źle mnie zrozumieliście, albo ja źle wytłumaczyłem. Wszystko wiem, że trzeba 5 gier zagrać i czekać te 20 min przed każdym wystartowaniem do kolejki. Tylko mój problem polega na tym że czekam te 20 min, ono upływa ale jakimś cudem albo błędem riotu zegar się resetuje i od nowa mi nalicza te 20 min i tak w nieskończoność. Nie mogę zagrać.

Opublikowano

Nie nie koledzy źle mnie zrozumieliście, albo ja źle wytłumaczyłem. Wszystko wiem, że trzeba 5 gier zagrać i czekać te 20 min przed każdym wystartowaniem do kolejki. Tylko mój problem polega na tym że czekam te 20 min, ono upływa ale jakimś cudem albo błędem riotu zegar się resetuje i od nowa mi nalicza te 20 min i tak w nieskończoność. Nie mogę zagrać.

Skoro masz problem techniczny z klientem gry polecam napisać do Riot w sprawie tego błędu albo na forum, ostatnio szybko odpisują możesz oczekiwać odpowiedzi nawet jutro.

Innego rozwiązania nie widzę. 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Błaha odpowiedź, ale może rozwiązać problem;

Jak klikasz kolejkę, to nie możesz tego "pominąć" - musisz gapić się w ten zegar (porobić coś innego).

Wątpię, że rozłącza neta jak to @UmiZoomi zasugerował, bo wtedy cały klient wywala. :P

Masz rację, trochę błaha rada, skoro to jest oczywiste   ;)

Różnie bywa z różnymi osobami. :p 

Napisałeś już do supportu? Skieruj to do angielskiego i polskiego, zanim odpowiedzą to i tak trochę minie, a pomoc jest zawsze lepsza. (niekoniecznie szybsza)

Opublikowano

Jak klikasz kolejkę, to nie możesz tego "pominąć" - musisz gapić się w ten zegar (porobić coś innego).

Wątpię, że rozłącza neta jak to @UmiZoomi zasugerował, bo wtedy cały klient wywala. :P

Masz rację, trochę błaha rada, skoro to jest oczywiste  ;)

Opublikowano

Masz rację, trochę błaha rada, skoro to jest oczywiste   ;)

Różnie bywa z różnymi osobami. :p 

Napisałeś już do supportu? Skieruj to do angielskiego i polskiego, zanim odpowiedzą to i tak trochę minie, a pomoc jest zawsze lepsza. (niekoniecznie szybsza)

Napisałem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...