Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem błąd podczas łączenia z serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem otóż dodawałęm/zmieniałem dmg w broniach zapisałęm wszystko w navicat i w client odpalam serwer a tu nagle "Błąd podczas łączenia z serwerem  ". Co mam w takim wypadku zrobić . 

Opublikowano

Pokaż syserr z ch i db

łap :  

SYSERR: Apr 29 21:36:01 :: ReadCommonDropItemFile: No such an item (name: ą«±Ř°Ë+0)
SYSERR: Apr 29 21:36:01 :: Boot: cannot load CommonDropItem: locale/germany/common_drop_item.txt
SYSERR: Apr 29 21:44:22 :: SetShopItems: Shop: no item table by item vnum #1080
SYSERR: Apr 29 21:44:22 :: ReadCommonDropItemFile: No such an item (name: ą«±Ř°Ë+0)
SYSERR: Apr 29 21:44:22 :: Boot: cannot load CommonDropItem: locale/germany/common_drop_item.txt
SYSERR: Apr 29 22:05:39 :: ReadEtcDropItemFile: No such an item (name: Čň»ö ´ó±â+)
SYSERR: Apr 29 22:05:39 :: Boot: cannot load ETCDropItem: locale/germany/etc_drop_item.txt
SYSERR: Apr 29 22:12:55 :: ReadEtcDropItemFile: No such an item (name: Čň»ö ´ó±â+)
SYSERR: Apr 29 22:12:56 :: Boot: cannot load ETCDropItem: locale/germany/etc_drop_item.txt
SYSERR: Apr 29 22:27:35 :: ReadEtcDropItemFile: No such an item (name: Čň»ö ´ó±â+)
SYSERR: Apr 29 22:27:35 :: Boot: cannot load ETCDropItem: locale/germany/etc_drop_item.txt
SYSERR: Apr 29 22:57:05 :: ReadEtcDropItemFile: No such an item (name: Čň»ö ´ó±â+)
SYSERR: Apr 29 22:57:05 :: Boot: cannot load ETCDropItem: locale/germany/etc_drop_item.txt
SYSERR: Apr 30 11:33:35 :: ReadEtcDropItemFile: No such an item (name: Čň»ö ´ó±â+)
SYSERR: Apr 30 11:33:35 :: Boot: cannot load ETCDropItem: locale/germany/etc_drop_item.txt
SYSERR: May  1 19:00:02 :: ReadEtcDropItemFile: No such an item (name: Čň»ö ´ó±â+)
SYSERR: May  1 19:00:02 :: Boot: cannot load ETCDropItem: locale/germany/etc_drop_item.txt

Przez to nie włącza Ci się serwer.

Opublikowano

pomożecie mi gdzie wygrać Vps na serwer metin2 , jest jakiś hosting co daje test takiego serwera vps żeby był w miare tani ten Vps .

Opublikowano

pomożecie mi gdzie wygrać Vps na serwer metin2 , jest jakiś hosting co daje test takiego serwera vps żeby był w miare tani ten Vps .

Ja tam polecam na minthost. Tani vps, parametry w miare ogarnięty, problemów z nim nie ma, możliwość płatności przez sms (małe odsetki).

IDcncno.png

Opublikowano

Ja tam polecam na minthost. Tani vps, parametry w miare ogarnięty, problemów z nim nie ma, możliwość płatności przez sms (małe odsetki).

Jaką wersje FREEBSD wybrać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...