Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik jak zarobić

Kineq11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,cześć,witaj skoro weszłeś w ten poradnik to interesuje cię jak zarobić w CS GO. Zaczynajmy

1.Obstawianie meczy

Wchodzimy na stronę https://csgolounge.com/. Logujemy się przez steama i obstawiamy która drużyna wygra.

2.Serwery idle

Wchodzisz na serwer np. 162.248.92.178:27015 (nie jestem pewien czy działa). Cała prostota polega na tym że wchodzicie na serwer i nic nie robicie a gra sama przyznaje wam drop.

3.Ruletki

Jak sama nazwa wskazuje ruletka. Chyba nic nie muszę mówić. Przykłady stron:

csgopolygon.com kod: xzcc wejdź w zakładke free coins wpisz kod i otrzymaj 500pkt. (0.50e)

csgostrong.com kod zcc wejdź w zakładke free coins wpisz kod i otrymaj 1.40e !

csgocircle.com kod [bzcc [/b]wejdź w zakładę free coins i wpisz kod i otrzymaj 0.50e

csgodouble.com KODY NIE DZIAŁAJĄ!

3.GRA!

Czy to nie marzenie grać i zarabiać? Grając dropisz skrzynie lub co tydzień bronie i to możesz sprzedawać na rynku steam!

4.Kup taniej, sprzedaj drożej

Weźmy pod uwagę np. Galil Sandstorm przetestowany w boju. Kup takiego galila TYLKO GDY MA DOBRĄ KONDYCJĘ! I sprzedaj go drożej. Cóż zysk nie jest bardzo wysoki no ale od czegoś się zaczyna ;)

Mam nadzieję że komuś pomogłem w zarobku w Counter Strike'u. Jak tylko znajdę jakiś sposób to go dopiszę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Było wiele razy, ale przede wszystkim było lepiej, dokładniej i ładniej.

Nie postarałeś się z tym poradnikiem dlatego dla mnie jest on zbędny. 

Opublikowano

­Poradnik wygląda jak wyjęty z tyłka za przeproszeniem. Nie postarałeś się w ogóle. Nawet to nie jest napisane z sensem.

Wnoszę prośbę o DELETE

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...