Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komunikat o zmianie bonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko gdzie usunąć komunikat gdy w trakcie mieszania przedmiotu pisze nam pomyślnie zmieniono bonus gdzie to usunąć ?

Opublikowano

locale_string.txt

no to jak usuwam ten komunikat na na chacie mam jakieś chińskie znaczki jak się zmieniają bony.

@Dr Moondo

Opublikowano

locale_string.txt

no to jak usuwam ten komunikat na na chacie mam jakieś chińskie znaczki jak się zmieniają bony.

@Dr Moondo

locale_string.txt jest tylko do tłumaczenia Chat_packetów w src, usuwając tekst z niego będziesz miał chińskie znaczki. To trzeba zrobić w src, jak pisali wyżej.

9909414654143781403620.png

Opublikowano

locale_string.txt

@Dr Moondo

locale_string.txt jest tylko do tłumaczenia Chat_packetów w src, usuwając tekst z niego będziesz miał chińskie znaczki. To trzeba zrobić w src, jak pisali wyżej.

Ta...

@topic,

Nie usuwaj komunikatu z locale_string. Wrzuć zamiast tylko pustą linijkę, 

"ĽÓĽşŔ» şŻ°ćÇĎż´˝Ŕ´Ď´Ů.";
"";

Jeśli nie zadziała, to trza difa ogarnąć, na wyłączenie tego... Stare dzieje  xD

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

locale_string.txt

@Dr Moondo

Ta...

@topic,

Nie usuwaj komunikatu z locale_string. Wrzuć zamiast tylko pustą linijkę, 

"ĽÓĽşŔ» şŻ°ćÇĎż´˝Ŕ´Ď´Ů.";
"";

Jeśli nie zadziała, to trza difa ogarnąć, na wyłączenie tego... Stare dzieje  xD

stare a może i lepsze czasy hmmm ;)

Co do tego komunikatu to tak jak bambus3k ci pisał polecam przejść jednak na source po co się cofać w czasie i używać starego game :) (source to otwarte game szeryfie ;p)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...