Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Co teraz? Detekcja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co zrobiliscie po detekcji elobuddy? Gracie dalej na tym? Może na czymś.Nudzi mnie gra bez skryptów, co można zrobic ? :v

Opublikowano

wywalilem lola tobie tez to radze jak bez cheata jestes zerowy

Nie jestem wlasnie, potrafie utrzymac 80 creepow w 10 minucie.Umiem grac championami jak azir itp itd, ale chodzi o to że czuje taki brak bo grajac przez kilka lat na skryptach nie popełniałem żadnych błędów, grając adc mogłem wygrywać 95% gier.A grajac bez skryptow i ciagle tryhardujac poprostu sie nudze i tyle.

Opublikowano

EloBuddy nie jest jedynym programem do skryptowania. Poszperaj trochę w działach LeagueSharp czy BoL, może Cię trochę zainteresują. Może i by mieć full opcje w L# trzeba zapłacić ale jeśli chcesz się bawić to może i warto.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

EloBuddy nie jest jedynym programem do skryptowania. Poszperaj trochę w działach LeagueSharp czy BoL, może Cię trochę zainteresują. Może i by mieć full opcje w L# trzeba zapłacić ale jeśli chcesz się bawić to może i warto.

ziomek, grałem na wszystkim.Mam konto na bolu z wykupionymi wszystkimi skryptami od deklanda, saca evadee i mase innych.Przestałem grać dlatego że dostałem perma z własnej winy + na starym kompie były problemy z fpsami na bolu i update robili 2 dni po wyjściu patcha.Od tamtej pory nie interesuje sie bolem w ogóle.Może warto wrócić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...