Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy Konfiguracji Bota helpera

skunMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

szukam kogoś kto pomoze mi skonfigurowac bota helpera oraz wlaczyc go na moim serwerze ... bot jest wgrany ale coś go wlaczyc komendami nie moge hmoda mu nadalem ... :p zabardzo sie nie znam na botach wiec jak by ktos byl chetny zapraszam kontakt pw lub gg:50990190

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngskunMC - zainstaluj PHP, serwer mysql oraz phpmyadmin a jeśli masz wersję z kodem który jest zakodowany to zainstaluj loader jakiś ( typu ioncube albo zade)

Komendy:

• apt-get install php5
  • apt-get install mysql-server
  • apt-get install phpmyadmin
Opublikowano

Jak masz dziurawego configa z cracka z wersji 10.3 klassa to daleko zajedziesz, a i mpcforum piractwa nie wspiera. Sprawa(chyba) rozwiązana. (Dałem mu gBota betę).­

Opublikowano

gbota od znajomego roberta dostalem i :D uruchamiam go komenda ./start ? i tyle czy jeszcze cos ?

603Ppew.png

./start start
Opublikowano

gbota od znajomego roberta dostalem i :D uruchamiam go komenda ./start ? i tyle czy jeszcze cos ?

603Ppew.png

G bot? Wyślij mi to na pw.

Gbot -  jest Roberta a Robert to Goldenek

Tak, tak tylko wygląda bardzo znajomo.

@topic

Doczekam się?

Mbot:

:: Default usage: ./run [start|stop|restart|clog]

*	start			- starting m-bot instances.
 *	stop			- stoping m-bot instances.
 *	daemon			- starting m-bot daemon (autorestarter).
 *	restart			- restarting m-bot instances.
 *	clog			- clearing m-bot logs.
Opublikowano

Jak masz dziurawego configa z cracka z wersji 10.3 klassa to daleko zajedziesz, a i mpcforum piractwa nie wspiera. Sprawa(chyba) rozwiązana. (Dałem mu gBota betę).­

Nie wspiera piractwa, a śmiem twierdzić, że ten Twój "GBot" to kolejna marna kopia mbota.

Opublikowano

Nie wspiera piractwa, a śmiem twierdzić, że ten Twój "GBot" to kolejna marna kopia mbota.

Ten gbot jest autorski od goldenka :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...