Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z przeglądarką

x22x23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam ostatnio błąd z wieloma przeglądarkami Mozillą,Chorme,Explorer itd. problem polega na tym, że wchodząc na obojętnie jaką stronę na danej przeglądarce wyskakuje mi "Witryna jest nie osiągalna, odrzucono połączenie. Sprawdź serwer proxy i zaporę sieciową" Zaporę sieciową sprawdzałem wszystko jest jak powinno (internet też jest włączony) serwer proxy jest wyłączony, na windowsie 8 mam funkcję "Odśwież komputer z zachowaniem istniejących plików: jeśli komputer nie działa poprawnie możesz go odświeżyć, nie tracąc zdjęć itp." gdy już mi się komputer odświeży przeglądarka działa mi poprawnie, ale tylko przez parę godzin, potem gdy wyłączam komputer i za jakiś czas go włączę znowu pojawia się ten problem i tak jak wyżej pisałem serwer proxy jest wyłączony.

Opublikowano

a strefę czasową masz zaktualizowaną? w sensie czas. żeby nie było, że ci bateria siada czy coś. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...