Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postac ma najwiecej FB

LOLIkxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma takich statystyk. Procentowo? Jeżeli nie to możemy zakładać, że ta, która była grana najczęściej.

Potencjał na first blood? Raczej największy miała Cassiopeia tuż po reworku. ;)

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego, ale dodam, że przykładowo takim Rengarem albo Riven możesz łatwo zabić po wbiciu 2/3lvla, o ile zaczniesz harrasować przeciwnika od samego początku gry.

Opublikowano

Jest takie cos -_- jak zaczynalem grac w lola kolega mi pokazywal taka tabele z first bloodami pentami itp zebym sobie jakiegos champa na start wybral ale nie pamieta jak ona sie nazywala wiec nie piszcie ze nie ma

Opublikowano

To musi być jakiś dziwny program, ponieważ takie statystyki na pewno nie są podawane przez Riot albo większe strony skoncentrowane na LoLu tj. ff@20. Zresztą zapewne odkąd zacząłeś grać w lola trochę czasu minęło, może to już jest nawet nieaktualne.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

ale w czym to Ci ma pomóc? bedziesz grał postacią która ma najwieksze szanse na fb? 

równie dobrze w jednym dni moze byc zagrany matchup panth vs evelyn na topie i eve zdobędzie te 500 razy fb bo panth bedzie ja za kazdym razem dajwował 

co do tematu to kha w lesie grany 

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Zaczalem pod koniec 2015

To moze zapytam o cos podobnego jaka postac ma najlepsze Early i late game ? chce tylko pewne wiadomosci nie zgadywane ze np pantheon irli gejm

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego, ale dodam, że przykładowo takim Rengarem albo Riven możesz łatwo zabić po wbiciu 2/3lvla, o ile zaczniesz harrasować przeciwnika od samego początku gry.

To nie jest sezon 5 :(

Aktualnie Kindred i Nida mają duzy potencjal na early killa.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Pewnie jakiś support ma najwięcej FB xD tak może być, bo często ja jako support robiłem fb niechcący, albo ktoś inny.

Opublikowano

@ViQney pierwszy raz widze jak piszesz o sobie w pierwszej osobie :O

@topic

ja bym powiedzial ze taka statystyka ci nic nie da, bo duzy potencjal na fb moze miec postac ktora jest malo grana (np cassio) i bedzie miala maly % niezaleznie od tego czy ma czesto fb czy nie

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

riven nic nie zrobisz grając na tanka

co do tematu raczej nie ma takich statysyk ;x

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

@ViQney pierwszy raz widze jak piszesz o sobie w pierwszej osobie :O

Przestałem pisać o sobie w trzeciej osobie, bo wychodziłem tylko na debila. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...