Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysoki ping

Varios_Awesome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. otóż normalnie mam poniżej 35 pingu a dzis nagle ponad 100. ping sie utrzymuje między 100 a 115. Ma ktoś na to rozwiązanie czy mam pisać do wsparcia riotu?

Opublikowano

Zmieniło się coś na Twoim komputerze? Dzwoniłeś do dostawcy internetu? Masz to tylko w League?

Pisz do wsparcia od razu, zanim odpowiedzą i tak trochę minie. ;p

Opublikowano

Też od rana mam taki ping w okolicy 111ms, a co dziwne to na speedtest mam ok 11ms. W World of tanks również mam 140ms i nie wiem czym to jest spowodowane

Opublikowano

nic się nie zmieniło, zainstalowałem tylko grę która raczej nie ma wpływu na komputer i połączenie. dzieje się to tylko w lolu gdyż sprawdziłem na cmd mój ping i wynosi on 28.

Opublikowano

nic się nie zmieniło, zainstalowałem tylko grę która raczej nie ma wpływu na komputer i połączenie. dzieje się to tylko w lolu gdyż sprawdziłem na cmd mój ping i wynosi on 28.

Skąd masz internet?

Opublikowano

Skąd masz internet?

Raczej internet nie ma na to wpływu, ponieważ mam tak samo jak kolega ping w granicy 111ms a normalnie zawsze mam ok 25ms

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...