Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ta strona to scam?

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znalazłem filmik na YT gdzie tyek pokazuje jak wyslał SMS i pozniej przyszedł mu PSc za 10 euro :D Lecz coś mi się nie wydaje aby za pare złotych dostawać dużo euro na steam . Lecz ma ten typek na YT bardzo dużo Pozytywanych komentarzy i nie wiem co sądzić ? Ja sms nie bede wysyłał nigdzie ale chciałem tylko spytać... Chodzi o strone http://xawards.pl/steamdoladowanie/#offer

Opublikowano

Scam... Komentarze są z fejk kont. Wystarczy pomyśleć, nikt Ci nie da 50€ za SMS 30,75zł, z którego właściciel dostaje 12zł. W dodatku regulamin na hotawards...

tenor.gif

Opublikowano

Wystarczy poczytać... ;)

2. Rejestracja w serwisie odblokowuje dostęp do contentu premium w postaci dostępu do downloadu tapet oraz dzwonków na telefon lub komputer.

Opublikowano

Tzn. To działa jak wyślesz tam kilkanaście smsów wtedy za te sms dostajesz punkty. Na takiej zasadzie to działa. Poza tym wszystko masz w regulaminie tamtej strony.­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...