Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który z tych telefonów wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko. Mam do wyboru 3 telefonu ktory z nich polecacie i dlaczego taki telefon a nie inny. 

1. Huawei P8 Lite

2. Samsung galaxy grand prime G531F

3. Samsung galaxy J5

LIKE !!!

Opublikowano

grand prime odpada juz na starcie. p8 lite to dosyc dobry telefon jesli nie patrzy sie na wydajnosc ukladu graficznego ktora jest lipna. j5 z to ma touchwiza, slaba nakladke i pewnie brak wsparcia od samsunga co do najnowszych updatetow. za to masz lepszy ekran i aparat

wszelkie telefony w tej cenie nie sa wybitne, gdybym ja bym mial wybierac z podanych to bym bral pewnie samsunga j5

­

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngTroLLu

Na youtube widziałem jak wygląda graficznie p8 lite i samsung galaxy j5 mi to powiem ci ze nie przeszkadza, zdjęć tyle nie robi chodzi mi tylko o to żeby się nie zacinał gry chodziło plynnie i o szybkość. J5 ma 1.5 gb ramu i 8gb wbudowanej pamięci wewnętrznej a p8 lite 2gb ramu i 16 gb pamięci wewnętrznej 

Opublikowano

Siemaneczko. Mam do wyboru 3 telefonu ktory z nich polecacie i dlaczego taki telefon a nie inny. 

1. Huawei P8 Lite

2. Samsung galaxy grand prime G531F

3. Samsung galaxy J5

LIKE !!!

Masz TYLKO te telefony do wyboru?

Jak nie to podaj max budżet, lub taryfe od operatora.

z podanych J5.

#teams4bal

Opublikowano

Podaj jakiś budżet, wybierzemy coś lepszego. Galaxy J5 jest całkiem niezły, minusem jest soft, ale plusem aparat i nienajgorsza wydajność. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Grand Prime od razu odpada.

Plusem J5 jest troszkę lepszy procesor, a P8 Lite o 0.5 GB większa ilość RAMu. Samsung ma jeszcze troszkę większą baterię (o 400 mAh). Zrób jak uważasz.

Opublikowano

@Razeer123

A słuchaj bo tak myśle jeszcze czy nie brać samsung s5 neo i bym musiał dopłacić do tego 650zł . Opłaca się s5 neo ? Najbardziej mi chodzi tutaj aby gry działały płynnie nie zacinał się.

Opublikowano

­Sam mam  Huawei p8 lite i jestem strasznie zadowolony :)

Nakładka graficzna jest spoko, nie tnie się, nawet dobry czas pracy na baterii, design telefonu 10/10

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Opublikowano

@Razeer123

A słuchaj bo tak myśle jeszcze czy nie brać samsung s5 neo i bym musiał dopłacić do tego 650zł . Opłaca się s5 neo ? Najbardziej mi chodzi tutaj aby gry działały płynnie nie zacinał się.

S5 Neo ma ekran FullHD i jest odrobinkę wydajniejszy od konkurentów. Teoretycznie jest wydajniejszy, ale czy warto dopłacać 600 zł to nie umiem Ci powiedzieć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...