Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skrypt na parkour 0 serrorow XParkour

Dopracowany skrypt mam zamiar jeszcze duzo do niego po dodawac

wiec caly skrypt bedzie rozwijany

Version 1.0 Funkcje Typu /xpk create <arena> /xpk setspawn <arena> /xpk setlobby /join /leave

107 linijek kodu jak pisalem caly kod i jak dziala jest pokazane na filmie polecam sobie zobaczyc

10 minut pisania

LINK Wersja 1.0 : http://pastebin.com/jFFKK9QC

Filmik ze skryptem : https://www.youtube.com/watch?v=Sx1iBU6sfp0

Opublikowano

glównie nie poleacam juz lepszy jest plugin nisz skrypt od tego wyzej pana (jezeli polorzycie na spawnie czerwona, zielona welne) to albo wygracie parkoura albo zaczniecie, Dlatego ja do swojego napisalem system cuboidowy :D powodzenia stary :P

Opublikowano

glównie nie poleacam juz lepszy jest plugin nisz skrypt od tego wyzej pana (jezeli polorzycie na spawnie czerwona, zielona welne) to albo wygracie parkoura albo zaczniecie, Dlatego ja do swojego napisalem system cuboidowy :D powodzenia stary :P

Logiczne ze plugin zawsze będzie lepszy od skryptu a po za tym nie tak jak napisalem skrypt jest w trakcie rozwijania i juz dodalem zeby liczylo czas pod blockiem musi byc block stone nie bendzie tepalo ze spawna a co do twojego skryptu to mojego nawet nie porównuj masz 50 linijek kodu prawdopodobnie z neta nic tam ciekawego nie ma i może ustawic tylko 1 arene bez sensu

nie pobieraj tego sa juz lepsze skrypty   powodzenia kolego :D

nikomu nie kaze tego pobierac skrypt wiem ze tego typu jest pelno ale juz wszystkiego jest pelno trudno wymyslec cos nowego bo juz ze wszystkiego jest pelno skryptow a ja sie staram napisac ten inaczej niz wszystkie inne skrypty zmienic kody i dodac inne funkcje napszyklad niz wszystkie inne skrypty zmienic kody i dodac nowe funkcje napszyklad

Opublikowano

rr

polorzycie - leże i nie wstaje

Logiczne ze plugin zawsze będzie lepszy od skryptu a po za tym nie tak jak napisalem skrypt jest w trakcie rozwijania i juz dodalem zeby liczylo czas pod blockiem musi byc block stone nie bendzie tepalo ze spawna a co do twojego skryptu to mojego nawet nie porównuj masz 50 linijek kodu prawdopodobnie z neta nic tam ciekawego nie ma i może ustawic tylko 1 arene bez sensu

nie pobieraj tego sa juz lepsze skrypty   powodzenia kolego :D

nikomu nie kaze tego pobierac skrypt wiem ze tego typu jest pelno ale juz wszystkiego jest pelno trudno wymyslec cos nowego bo juz ze wszystkiego jest pelno skryptow a ja sie staram napisac ten inaczej niz wszystkie inne skrypty zmienic kody i dodac inne funkcje napszyklad niz wszystkie inne skrypty zmienic kody i dodac nowe funkcje napszyklad

napszyklad - leze k***a i nie wstaje
co do tego skrypt słabo napisany + w necie jest takich dużo o 100 razy lepiej napisanych i taki tak żaden duży serwer nie użyje skryptów

Opublikowano

@MrFretko Logiczne ze skrypty nie sa przyznane do duzych serwerów ja ten napisalem tylko zeby sie sprawdzic w 10 minut nie kaze nikomu tego uzywac w tym skrypcie prezentuje jakbym niektóre problemy inaczej rozwiązał lub inaczej napisal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...