Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Jakich używaliscie skryptów przed banem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wielka prośbę do osób zbanowanych na eb.

Jakich uzywaliscie skryptów przed banem?

Potrzebuje tych informacji, gdyż chce sprawdzać wysylane pakiety z danego skryptu do Riot.

Dlaczego? Używam swoich prywatnych skryptów na eb i nie mam nadal Bana.

Czekam na pomoc od zbanowanych :)

Elita Nulled

Opublikowano

Ja p******e to nie wina skryptów. Skoro używałem nawet tak chujowego skryptu jakim jest EvadeIC (tak, jest c*****y 90% grabów łapałem dlatego zawsze banowałem thresha/blitza).

To wina samych botów. Bo nie posypały się tylko za EB. Za L#, BoLa też płakali.

Opublikowano

Uzywam prywatnych skryptow oraz publicznych i takze nie mam bana na zadnym z kont.

@up

EvadeIC normalnie wszystko unika, a graby to blahostka lol.

Tak to jest jak masz ustawione ~372 ms delay'u i sie dziwisz ze nic nie unika.

W sumie ten delay zostal usuniety ostatnio z opcji.

eSwH2k3.png

Opublikowano

@BrainOnly odkąd cie znam zawsze pierdolisz i wprowadzasz w błąd, zawsze piszesz na odwrót jak jest. Nie masz prywatnych skryptow tak jak nie miałes Enforca, EvadeIC nie unika normalnie bo jest zjebany, praktycznie w ogóle nie unika.. 

EvadePlus jeszcze jakoś działa ale ogólnie EB ssie kompletnie, skrypty darmowe to widać ze od niechcenia je robią..

MEGUSTA

Opublikowano

Ja gram od początku roku na EB i nie miałem bana (kilka gier dziennie). Na początku grałem na Evade+ czy coś takiego ale potem przesiadłem się na EvadeIC i działa dobrze, a nawet lepiej.

Opublikowano

@BrainOnly odkąd cie znam zawsze pierdolisz i wprowadzasz w błąd, zawsze piszesz na odwrót jak jest. Nie masz prywatnych skryptow tak jak nie miałes Enforca, EvadeIC nie unika normalnie bo jest zjebany, praktycznie w ogóle nie unika.. 

EvadePlus jeszcze jakoś działa ale ogólnie EB ssie kompletnie, skrypty darmowe to widać ze od niechcenia je robią..

"odkad cie znam" my sie znamy?

Pisze jak jest, zdania sa podzielone, zawsze beda.

"Nie masz prywatnych skryptow tak jak nie miales enforca" to jest twoje zdanie, jakos za bardzo mnie nie obchodzi fakt, iz jakis random nie wierzy mi w to ze cos posiadalem, badz posiadam.

Jezeli nie wiesz czego uzywac, jak uzywac, na jakich ustawieniach, to juz nie problem programu.

EloBuddy to nie jest program dla kompletnych braindead'ow, takim jakim jest L#, gdzie wystarczy pobrac skrypt i bez zbednego ustawiania czegokolwiek grac na wysokim poziomie (oczywiscie przez tydzien czy dwa (jezeli chodzi o high elo) bo pozniej ban).

EvadeIC bardzo dobrze unika spelli, to ze w cos wejdzie to juz jedynie Twoja wina, to nie jest skrypt ktory bedze Ci unikal 100% skilshootow w ciagu meczu, tylko ktory unika skilshootow w bardziej ludzki sposob, nie wysylajac przy tym tak wiele pakietow do serwera, jak to robi ezevade, evadeplus czy inne shity. Pierwszy ruch wykonuje skrypt, jezeli wykonasz ruch w przeciwna strone to wiadomym jest ze tam pojdzie, dlatego wydaje Ci sie ze to skrypt "nie unika" a tak naprawde jestes c*****y i nie potrafisz wykonac nawet latwego ruchu myszka.

Skrypty dziela sie na te lepsze jak i gorsze, tak jest na kazdej platformie, wiec nie wiem skad te zdziwienie. Jezeli brakuje Ci skryptow z L# to sobie uzywaj PortAIO Berba, a nie placzesz na forum.

­

eSwH2k3.png

Opublikowano

skryptow nie uzywalem bo nie jestem rakiem, elo 3 2 0

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Co do EvadeIC też na początku uważałem, że to kolejny s**t, który zamiast unikać we wszystko się w*******a, ale wystarczyło pobawić się ustawieniami a szczególnie delayem. Później unikał mi praktycznie wszystko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...