Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RP] Mystic RolePlay

regay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XaYAcsW.png

Mamy wraz z ekipą do zaprezentowania projekt pod nazwą Mystic RolePlay, a jego typ jest oczywiście jak można po nazwie serwera zauważyć, że "RolePlay". Wiele razy tworzyliśmy projekty które upadały, ale teraz będzie inaczej. Chcemy stworzyć coś swojego, bez jednego pechowego użytkownika, mamy własny styl który estetycznie się prezentuje na forum i zapewne wpadnie wam w oko. Start forum odbędzie się jutro, czyli 29.04.2016 o godzinie 18:00. Mogę także zdradzić że mamy zakupiony skrypt wraz z panelami, ale panele odpalimy wam w drugim newsie który pojawi się jak zdobędziemy liczną ilość graczy, skrypt zakupiliśmy od pewnego użytkownika "Mezirka" który mi go odsprzedał za niską cenę oraz napisał mi, że mogę robić co z nim chce tylko nie mam go sprzedawać i wstawiać do internetu. Start serwera wyliczamy dopiero na pierwszą sobotę czerwca, żebyśmy mogli dopracować troszeczkę skrypt oraz jego anty cheat, żeby było jak najmniej szkodników i by gracze mogli fajnie rozwijać swoje postacie na naszym jak i waszym projekcie. Newsy całego projektu pisze mój współwłaściciel serwera "Regay" który się bardzo troszczy o serwer i graczy oraz chce dla was jak najlepiej tak samo jak cała ekipa projektu. To gracze właśnie tworzą ten projekt, a my tylko wykonujemy swoje obowiązki, a to gracze tworzą całą gospodarkę serwera, bo w końcu gracze liczą się dla każdego z członków ekipy.

Teraz opiszemy krótko ekipę, która jest na ten czas:

Avent - Koordynator, pomysłodawca projektu. Programista HTML/PHP, sponsor.

Regay - Zarządca, grafik serwerowy, opieka techniczna, opiekun ekipy serwera.

Infamous - Webdeveloper, programista HTML/PHP, opieka nad forum.

EviT - Administrator Gry, kontrolowanie rozgrywki na serwerze, tworzenie grup, pojazdów, drzwi, stref, przedmiotów.

Secretive ♥ - Administrator Gry, grupy, strefy, drzwi, obiekty, przedmioty, pojazdy. Kontrolowanie rozgrywki na serwerze, przedsiębiorstwa.

.Wildy - Gamemaster, kontrolowanie wydarzeń eventowych, pomoc techniczna w grze, opieka nad projektami In Character.

Patryk - Gamemaster, opiekun organizacji przestępczych, kontrolowanie rozgrywki na serwerze.

_Comes_ - Supporter, pilnowanie porządku na serwerze.

YounG - Moderator Forum, opieka nad forum, opiekun organizacji publicznych.

Ekipa uległa wielkiej zmianie, ale wszyscy członkowie ekipy rozwiązują swoje obowiązki takie jakie są im przydzielone.

Mystic RolePlay

Pozdrawia Ekipa:

Mystic RolePlay

Opublikowano

Start forum jutro do południa, mieliśmy małe problemy z panelem gracze. Jeszcze parę poprawek i będziemy gotowi.

Opublikowano

Słabo opisane, błędy na forum, logo brzydkie..

Cezet / Garreth to Regay
Amfidiusz (pawner XDDDD) alleyzomne
Wildy - Gabbio
Candy - Toms Garder
Avent - Detectiv

­

Opublikowano

Po co wy wszyscy udostępniacie to:

Cezet / Garreth to Regay
Wildy - Gabbio
Candy - Toms Garder
Avent - Detectiv

Cezet / Garreth to Regay
Wildy - Gabbio
Candy - Toms Garder
Avent - Detectiv

­

Cezet / Garreth to Regay
Wildy - Gabbio
Candy - Toms Garder
Avent - Detectiv

­

Już to nie jest fajne, znudziło się. Na każdym forum to dojebaliście. Co do grafiki to miałem wstawić twoją? Która była o wiele gorsza od mojej. :)

Opublikowano

Fajne jest to, że usuwacie statusy, napisałem, że to jest chyba retail (licencja IP.B), a oczywiście usunięto mój status; co do grafiki to chciałem zrobić, aby pomóc, nie musieliście z niej korzystać, jakbym miał coś więcej z tego niż satysfakcję z pomocy projektowi to bym się przyłożył, czyż nie?­

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...