Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odzyskać zapomnianą sieć?

Alternatyw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, miałem problem z lagami a dokładniej pingiem w csie (łącze sie przez wifi) i zakupiłem adapter wspomagający sieć wifi eliminacja martwych stref itd itp. Wszystko działało ładnie pięknie do momentu w którym pojechałem z laptopem do znajomych na taki mini gamingroom, nie mogłem połączyć sie z internetem ponieważ podczas instalacji adaptera system przestawił sie ze może łączyć sie tylko z sieciami wspomaganymi przez adapter, musiałem kliknąć zapomnij sieć (ta z adaptera) zeby moc normalnie laczyc sie z internetem, niestety po powrocie do domu nie mam zielonego pojęcia jak w laptopie odnaleźć siec która wcześniej umyślnie sie zapomniało, zanim ja zapomniałem zrobiłem zdj nazwy ale to chyba za duzo nie daje, szukałem po googlach ale nic szczególnego nie mogłem znaleźć :/ . Proszę o pomoc, bez tej sieci nie mogę normalnie grać. Dziękuje za pomoc :(

Dodam, że ofc laptop HP 

bez gif

Opublikowano

Spytać o hasło pewnie rodziców bo znają albo odczytać je w routerze

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Spytać o hasło pewnie rodziców bo znają albo odczytać je w routerze

Zastanawiam sie czy to ironia czy chęć nabicia posta. Mój ojciec w świetle elektroniki nie wie co to jest adapter a mam sie pytać o hasło, mało tego - nie chodzi o hasło do zwykłej sieci z rootera do tego jestem podłączony..

Tak się ta sieć nazywała:

TP-Link_Extender_57AF82  i nie podkreślam nie jest to sieć z rootera tylko sieć wychodząca z adaptera

bez gif

Opublikowano

To sobie zgaduj czy włamuj sie bo nie masz żadnej możliwości odzyskania hasła poza dowiedzeniem sie jakie jest. 

Ktoś musiał hasło wpisać to chyba logiczne że ktoś hasło zna, twój problem się spytać o nie. 

Extender ma zawsze takie same hasło do sieci jak sieć którą wzmacnia. Masz instrukcje obsługi to sobie poczytaj ją. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...