Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sakab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś udowadniam oraz rzetelnie potwierdzam fakty, które jednoznacznie świadczą o tym, że to skok na hajs. Oszukiwanie ludzi na chwytliwe "slogany". To jest właśnie przykre gdy Ci najwięksi też oszukują i czują się bezkarni...

https://www.youtube.com/watch?v=sVK8TU458NY

w Skrócie, j**** Proboszcza.

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Ci co siedzą przy metinie/zaglądają do działu metina wiedzą, że Proboszcz jest złodziejem. Filmik dla ludzi którzy jeszcze nie wiedzą będzie bardzo przydatny. No i nie tylko Proboszcz jest złodziejem oj nieee... Jest bardzo dużo takich ścierw.

Opublikowano

Obejrzalem caly filmik i zgadzam sie ze wszystkim. To co zrobil MineJaszczur moze go skreslic z youtuba tym bardziej, ze od dluzszego czasu nie mial on najlepszej opinii wsrod widzow. Najbardziej rozbawila mnie strona glowna rodem z hamachi na ktorej prawidlowo dziala jedynie zakladka item shop.

Serwer jest juz spalony przed startem ale wejdę z czystej ciekawosci i zobaczę te ich systemy, ktorych nie chcieli przedstawiac w prezentacji :D

Srij9JT.png

Opublikowano

Obejrzalem caly filmik i zgadzam sie ze wszystkim. To co zrobil MineJaszczur moze go skreslic z youtuba tym bardziej, ze od dluzszego czasu nie mial on najlepszej opinii wsrod widzow. Najbardziej rozbawila mnie strona glowna rodem z hamachi na ktorej prawidlowo dziala jedynie zakladka item shop.

Serwer jest juz spalony przed startem ale wejdę z czystej ciekawosci i zobaczę te ich systemy, ktorych nie chcieli przedstawiac w prezentacji :D

o ile wgl to gówna powstanie.

Ja nie wiem taki złodziei powinno sie publicznie kamieniować 

Opublikowano

o ile wgl to gówna powstanie.

Ja nie wiem taki złodziei powinno sie publicznie kamieniować 

Powstalo ale bez lykana i shopow offline. Tak biednego serwera nie widzialem juz dawno, nie ma na nim nic. Co więcej są to pliki MPCforuma i teraz juz kazdy bedzie wiedzial dlaczego Malysz tak usilnie go reklamowal. 

Serwer ledwo wystartowal a juz upada. Polecial perm ale przynajmniej napisalem co sadze o ich marnym projekcie.

601311461951588922706.png

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...