Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać 3150.

Proceder.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć grywam często na mid, jungla, top. Potrzebuję jakiejś fajnej postaci na jedną z tych alejek która daje radę. Zastanawiałem się nad : Karmą / GP / Shyvaną /Shenem. Ewentualnie może dozbierać coś do 4,8 i kupić coś innego ? Pozdrawiam xD

Opublikowano

Polecam Shyvane. Bardzo duzy dmg w early. Przyspieszenie z W. Ult z inicjacją naprawdę bomba. Grałem nią dość sporo i naprawdę polecam :P

Na topa GP, ale dość sporo czasu go nie widziałem na górnej alei. Nie gram nim wiec Ci nie powiem coś wiecej o nim, ale jesli się go ogarnie to podobno jest bardzo silny.

e31or2o84w5w.jpg

Opublikowano

To może ja napiszę coś o GP. ;)

Gangplank jest bardzo silnym championem. Może być zasięgowy - ogromny zasięg z E w połączeniu z Q, jak i meele - pasywka, trinity. ;)

Może być grany na midzie oraz na topie. Osobiście w tym pierwszym potrzebne jest bardzo dobry poziom unikania skilli, korzystania z pomarańczek i beczek. Ogólnie musiałbyś pierw trochę pograć na górnej alei. Na topie niestety może dostać często przez takie postacie jak Quinn czy Darius. Oczywiście wszystko do ugrania, ale wiesz. :p

Minusem jest brak CC, tylko slow z E oraz R.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...