Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konfiguracja pluginów

Banan_Zaglady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry. Tak jak w temacie, mam problem z konfiguracją pluginów Bukkit na Minecraft 1.9.2.

Byłby ktoś w stanie przygotować dla mnie taką paczkę z:

-PermissionsEX

-ChangeSkin

-EssentialsX

-jakiś plugin do rejestracji/logowania

Edit: Zmieniłem silnik na Spigot 1.9.2. Nadal niestety mam problem z konfiguracją. Już nawet gotowe paczki pobierałem, ale nadal jest problem. Chcę podstawowe pluginy na rejestrację/logowanie, zmianę skina, rangi, worldEdit(lub cokolwiek, co pozwoli postawić spawn) i podstawowe komendy, tak jak jest to w Essentials. Próbowałem od wczoraj, siedziałem do późna w nocy, ale nic nie działa. Help...

Zależało mi na rangach:

-Administrator (WSZYSTKO)

-Pomocnik (gdzie pomocnik będzie mógł kickować, mutować, teleportować się do graczy i będzie miał możliwość afk)

-Gracz (gdzie będzie mógł używać podstawowych komend gracza, niech też ma afk)

Opublikowano

Reinstalowałem serwer. Nadal stoi na Spigocie 1.9.2. Byłby ktoś w stanie podać w/w pluginy i je poprawnie skonfigurować? .-.

Wgraj te pluginy co masz i do logowania użyj AuthMe i powiedz jakiego typu to ma być serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...