Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reroll - opłaca się czy nie?

wgnsy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż zastanawiam się nad rerollem 3 odłamków skinów na 1 stały: Bot Nunu (1820), Master Yi Łowca Głów (975), Królowa Ashe (975). Jest coś takiego, że ten skin za 1820 jakoś podniesie % trafienia droższego skina? Opłaca się rollować czy lepiej zostawić?

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Wartość skinów rollowanych nie odpowiada wartości skina otrzymanego. To jest totalnie losowe. Na Twoim miejscu bym zostawił, przynajmniej tego Bota Nunu, który jest legendarnym skinem. Polecam rollować tylko skiny za najniższe stawki.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

ja bym zamienił bot nunu na te kryształy , bo chyba im droższy skin tym więcej kryształów , a inne jak nimi nie grasz to rollował.

Opublikowano

Zrollowałem, Gragas z Oktoberfest, chyba opłacało się, jak się nie mylę to najlepszy skin do grubasa :D

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Najlepiej robic to z najtanszymi skinami , jesli skin jest drogi a go nie chcesz to lepiej wymienic na esencje.

Ja osobiscie nie trafilem nic dobrego w rolowaniu

u1lc.png
Opublikowano

Nie chcem sie chwalić, ale w ten sposób dostałem hextech annie ;v

Lepiej reroluj trashe które Ci się nie podobają.

Opublikowano

Jest tyle skinów w tej grze [jakies 80% to gówno skiny - albo po prostu "niechciane"], reroll jest bardzo, bardzo nieopłacałny.

Opublikowano

^ Dla mnie to by nie było worth, ale wiesz, gusty są różne. ;)

Moim zdaniem nie warto rollować, o ile te skiny się nie powtarzają, bądź KOMPLETNIE tymi postaciami nie grasz. Tyle. ;)

Opublikowano

Dla mnie warto, szczerze mówiąc jestem all rounderem (gram praktycznie wszędzie), więc rerollowanie jest dość opłacalne, ostatnio Project Yasuo, Midnight Ahri i Blood Moon Zilean zrerollowało na Challenger Ahri więc dla mnie worth (3ci skin już do niej xD)

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

To zalezy jesli podobaja ci sie skiny to nie mozna tez poczekac az trafi ci sie skin ktorego bedziesz chcial zrobic ja bym poczekal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...