Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Początki

Dusiarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj pobrałem smite, dopiero co przeszedlem samouczek mam do was pytanie jaka postać polecacie mi na start aby przyjemnie mi sie grało? Preferuje raczej albo jakiegos Middera ktory stoi z Tylu i robi tylko obrazenia lub adc z fajnym skillsetem :D Narazie przyjemnie gra mi sie Ra. Patrzylem w postacie podoba mi sie postac Kupidynek, opłaca sie go kupowac? Jakies wady zalety? :D

Opublikowano

Na początek zdecydowanie polecam Neith, bo jest to postać łatwa do opanowania, przyjemna i konkretna. Poza tym polecałbym sprawdzić Lokiego, który jest równie dobry na start (fakt, nie jest to hunter ani mag). 

Wracając jeszcze do postaci adc, Cupid, o którym wspomniałeś, też jest w porządku na start. Zrobisz nim bardzo dużo, bo bóg ten ma naprawdę ciekawe umiejętności i konkretny atak. 

Z magów proponuję jeszcze Janus (potężny atak, mobilność, trochę trudniejszy na start) i Poseidona (podobnie jak Janus, ogromny atak i dobre umiejętności). 

Opublikowano

Chciałbym dodać ze przesiadam sie na Smite po 3 latach gry w LoLa takze w gry MOBA nie jestem jakims lamerem i raczej opanuje takie drobnostki tylko nie znam skillsetow, taktych i tym podobnych tej gry :) To mowicie Neith kupowac? :)

Opublikowano

Neith jest darmowa z tego co wiem.

Poza tym jak będziesz systematycznie grał to się nauczysz wszystkich sztuczek, taktyk i tym podobnych, bo moim zdaniem Smite jest naprawdę łatwą grą.

Na smite.guru możesz znaleźć fajne buildy na wszystkie postacie.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Chciałbym dodać ze przesiadam sie na Smite po 3 latach gry w LoLa takze w gry MOBA nie jestem jakims lamerem i raczej opanuje takie drobnostki tylko nie znam skillsetow, taktych i tym podobnych tej gry :) To mowicie Neith kupowac? :)

Niekoniecznie od razu kupować, możesz sobie wypożyczyć tego boga na jeden dzień i pograć. Ewentualnie istnieje możliwość wypróbowania Neith na Jungle Practice, ale to jak już wolisz. 

W każdym razie, uważam, że Neith to bardzo dobry wybór na start. Możesz też próbować inne postacie z rotacji, ale zacznij od czegoś takiego. Łatwo ją opanujesz i ogarniesz grę. 

Opublikowano

http://www.smitegame.com/community/

Za like/sub/follow dostaniesz powyższe skiny z postaciami, więc nie będziesz musiał kupować. Neith już Ci polecili, ja polecę jeszcze Artemis, którą masz w pakiecie wyżej. Potężna postać, stosunkowo łatwa do opanowania. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...