Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mam pytanie. W starym ribocie wiedziałem, jak się robi scrypty. W tym nowym kompletnie nie wiem. Może ktoś ma na ten temat coś do powiedzenia ;) Potrzebuję scryptu na punishery. Mam też pytanie... jak przejść w clientess.

Aaaa... tak przy okazji. Co to jest, ile warte.Z eventu mam:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/593af3349ac686c4.html

Serv Rusro.

Dam 5*. Z góry dzięki.

A jeszcze jeden problem. Nastawione mam, żeby bot zbierał tablety. Niestety bot ich nie podnosi. A skoro ich nie podnosi to także stone też nie zbiera. Może da się to zmienić?

Edytowane przez Masturbinho

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Skrypty robi się podobnie, jak w starej wersji bota. Tyle że w zakładce, gdzie się wczytuje skrypt, to przy tym oknie jest zakładka dotycząca nagrywania skryptów.

Klikasz ją, klikasz record i idziesz postacią na spota (Auto-add all moves jest domyślnie zaznaczone).

Potem w pole tekstowe, gdzie domyślnie pisze "Script_Name" wpisujesz nazwę skryptu (np. punishery), klikasz save script, potem stop i w zakładce, gdzie się ładuje skrypt, wczytujesz zrobiony przez siebie (skrypty zapisują się w głównym folderze bota)

Co do przechodzenia w clientless, to przez menagera zadań chyba się tylko da. Zaznaczasz w procesach sro_client.exe i klikasz "zakończ proces".

Tylko zanim włączysz clienta, musisz w bocie, w drugiej zakładce odznaczyć Disable Client-Clientless.

Ten stone, dodaje lucky do itemu. Teraz chyba nie będzie to drogie, bo z eventu się dostaje, ale jakiś czas po evencie jest to wartościowe. To po stalach popaczysz :)

wiz_taxer.png
Opublikowano

O... widzę, że się znasz. Wielkie dzięki. Mam pytnie. Nie wież, czemu bot mi nie podnosi tabletów?

Merlin_PL.png

Opublikowano

O... widzę, że się znasz. Wielkie dzięki. Mam pytnie. Nie wież, czemu bot mi nie podnosi tabletów?

masz przy ustawieniach loota takie cos "tablets config" albo cos podobnie i tam ustawiasz jakie ma zbierac i dodatkowo musisz zaznaczy w loot zeby zbuieral tablety

Opublikowano

dzięki. Mam jeszcze pytanie. Chodzi o tego clientessa. Nigdzie nie mogę znaleźć u mnie w bocie tego "Disable Client-Clientless". Wie ktoś, gdzie to jest ? :D a i jeszcze... Co zrobić, żeby bot tylko itemki blue, albo soxy dawał do depo, a resztę sprzedawał?

Merlin_PL.png

Opublikowano

Nie trzeba się bawić w managera żeby mieć cl-a, ściągnij po prostu najnowszą wersję i normalnie będziesz mógł go włączyć, a co do stona to pewnie z 15kk.

Opublikowano

Wie ktoś, czy da rade zrobić, żeby chował do depo tylko Soxy i stone... nie tablety wszystkie, tylko stone? Dam 5*

W NOWYM RIBOCIE DALEJ NIE MAM NIC TYPU "GO CLIENTESS".

Merlin_PL.png

Opublikowano

Ibot chyba sam chowa soxy do depo nawet jak tego nie ustawisz.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Ibot chyba sam chowa soxy do depo nawet jak tego nie ustawisz.

Zgadza się, nawet jak zaznaczysz aby wszystkie itemy sprzedawał, sox odłoży do depo.

Opublikowano

O ile się nie mylę pisałem jak to zrobić, PRZED WŁĄCZENIEM LOADERA w bocie w 2 zakładce odznacz "Disable Dsable Client-less" czy jakoś tak. i dopiero włącz loadera i skilka, w ten sposób po włączeniu silka będziesz mógł wyłączyć clienta i on się przełączy na tz. CL a zrob to tak

ALT+CTRL+DEL-> zakładka procesy-> szukasz "sro_client->dajesz zakończ proces. W tym momencie wyskakuje ci w bocie ze client przełączył się na CL i silk się wyłączył lecz bot dalej expi.

Jak byś jeszcze nie zrozumiał pytaj :)

Jeśli pomogłem proszę o 5* oraz "+" :)