Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Esport Now 2016 - zaproszenie i konkurs :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SyhLno1.jpg

Hej ;) 

Wiosna w pełni, więc i my z tej okazji przygotowaliśmy dla Was coś specjalnego. Jak wiecie e-sport jest jednym z wiodących tematów w sieci i chyba najszybciej rozwijającą się gałęzią zawodowego zajmowania się grami.

W tym wypadku nawet w Polsce nie pozostajemy w tyle i u nas w kraju e-sport cieszy się zainteresowaniem, czego przykładem jest sukces takich dorocznych imprez jak IEM czy PGA.

W dniach od 28 do 29 maja 2016 pojawi się debiutujące święto graczy w stolicy Dolnego Śląska. Do kalendarza czas dopisać chyba kolejną taką imprezę, która będzie odbywać się we Wrocławiu, a mianowicie chodzi o Esport Now, który już za miesiąc otworzy swoje podwoje we wrocławskiej Hali Stulecia. Będzie to świetna forma współzawodnictwa (wciąż trwają turnieje kwalifikacyjne w różnych grach), jak i spotkania znanych osób ze sceny wirtualnego sportu.

W odpowiedzi na Wasze zainteresowanie tematem e-sportu, co można wywnioskować po tematach pojawiających się na forum nie pozostaliśmy ślepi w tej kwestii. Z tej okazji mamy dla Was 5 karnetów na ten event.

Co trzeba zrobić żeby je otrzymać?

Napiszcie w maksymalnie 250 słowach, dlaczego to akurat Wy macie otrzymać ten bilet. Opiszcie swoją pasję do gier, współzawodnictwa, albo przedstawcie w ciekawy sposób swoją historię z grami. Wybierzemy najciekawszą odpowiedź i nagrodzimy biletami :)

Konkurs trwa od dziś, od chwili ogłoszenia do 5 maja do godziny 23:59:59, a wyniki podamy już dnia następnego ;)

Dodatkowo, jeśli ktoś chce wziąć udział w wydarzeniu, jest też oficjalny event na facebooku: https://www.facebook.com/events/1730980510470007/

Także powodzenia! :D

Pozdrawiam,

Makin

EXPmIpC.gif

Opublikowano (edytowane)

Dajcie mi bilet bo mnie nie stać.

btw moge skołować coś do picia jak endymiona do końca wysuszy*

Edytowane przez ElXero
Opublikowano

elegancko, bedziesz makin tam? albo ktos ogarniety z forum? 

No ja będę, pewnie kilka dodatkowych osób też, a co? :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

elegancko, bedziesz makin tam? albo ktos ogarniety z forum? 

No ja będę, pewnie kilka dodatkowych osób też, a co? :P

Tak się pytam, dla jaj ^^ 

Opublikowano (edytowane)

@Lord Makin To już wiemy kiedy MPC atakować ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co do pytania konkursowego.

Chcę bilet, bo mieszkam we Wrocławiu, i nigdy nie byłem na eventach o grach czy o innych zjawiskach komputerowych, typu IEM czy coś takiego.

Także bilet na PW wysyłać, czekam :D

Edytowane przez Character

.

Opublikowano

Odpowiedź:

Chciałbym otrzymać jakże ten przepiękny bilet, gdyż jestem zapalonym fanem HearthSton'a, oraz Ligi Legend!

Z chęcią pojechał bym na te wydarzenie, ponieważ nawet nieźle się prezentuje :) 

Jako młoda osoba, mająca wiele marzeń e-sportowych myśląca że ten turniej może ją czegoś nauczyć!

Pozdrawiam Administracje MPCforum oraz wszystkich użytkowników.

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Bardzo bym chciała otrzymać wejściówkę, gdyż moim marzeniem jest spotkanie się z słynnym szanowanym streamerem Norbertem Gierczakiem.

Nie no, we Wroclawiu bede w majówkę, więc impreza odpada. Daleko te imprezy mam :(

Opublikowano

Dlaczego to Ja miałbym otrzymać ten bilet?

Otóż odpowiedź jest prosta, nigdy nie byłem na tego typu eventach i chciałbym pojechać na e-sport.

Zobaczyć was, zespole MPCForum.

Dojazd to nie byłby problem.

Mój stary nick: damian5602
Nick League Of Legends: Sonaes

Opublikowano

Ja bym chciałą dostać, bp jest to bardzo daleko a chciałabym tam jechać, ale jeśli nie będę miała okazji jechać to sell bilet, ale raczej pojadę. Bo chce fotę z Lordem i dodać na FejsBóka i pogadać, dlaczego mi tak konta banował. Ale tak serio chce bilecik, bo tam jeszcze nie byłam. Nie wiem co jeszcze powiedzieć bo wygrać taki bilet to jest naprawdę coś fajnego, dużo atrakcji będzie tam na mnie i na NAS czekać. Bardzo proszę o taki bilecik - karnecik :) 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Dlaczego chciałbym otrzymać bilet ? odpowiedź prosta , pochodzę z Wrocławia i nigdy nie miałem okazji przebywać w otoczeniu towarzystwa/gwiazd  gier w które gram , CS oraz Hearthstone to gry  które mnie najbardziej ciekawią  i chciałbym zobaczyć jak to jest i poczuć emocje na własnej skórze przy finałach tychże gier , gry oraz e-sport to moje hobby i miłym akcentem byłoby spędzić miło czas między swymi , bywałem na wielu imprezach masowych lecz o tematyce gier nigdy , jak wiadomo "pierwszy raz" jest najciekawszy :)

Opublikowano

Dlaczego chciałbym otrzymać Bilet?

Iż moim marzeniem jest spędzić chwilę, i poznać graczy osobiście, zauroczyla mnie piosenka Convers csgo 7 year, która pokazała mi,że należy kierować się marzeniami, i dlatego chcę zacząć pod poznania graczy, oraz poczucia tych jakże emocji, kibicując swojej ulubionej drużynie.

Opublikowano

Miałem nie brać udziału w eventach, bo nigdy nie wygrywam wejściówek ani konkursów ale jeden raz można. 

Pytacie dlaczego to ja miałbym otrzymać wejściówkę na E-sport Now? Może dlatego, że nigdy nie byłem na jakimkolwiek evencie, turnieju, mistrzostwach. Może dlatego, że nie stać mnie na bilety na każdy turniej czy mistrzostwa. A może dlatego, że chciałbym poznać swoich idoli i porozmawiać z nimi, spotkać gwiazdy scen e'sportu i dowiedzieć się coś o nich. Mógłbym zobaczyć, jak wygląda taki turniej, na jakim sprzęcie grają profesjonalni gracze i po raz pierwszy poczuć klimat tego wydarzenia. Chciałbym rozwijać swoją pasję, którą jest e'sport, a dzięki wygraniu biletu miałbym ku temu doskonałą okazję. 

Enjoy. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dlaczego to ja powinnam wygrać?
W czerwcu mam obronę magisterki, dlatego chciałabym się odprężyć i choć na chwilę zapomnieć o uczelni. Jeśli wygram bilet to postaram się namówić do przyjazdu na ten event moich przyjaciół, z którymi w wolnym czasie gramy w League of Legends. Do tej pory wspólnie jeździliśmy na 1x Mistrzostwa Polski, 2x IEM, 2x PGA, 1x Pyrkon na 2 dni oraz wspólne oglądanie Mistrzostw Świata LOLa we Wrocławiu.

b74c2496ad3e9.jpg

PS. Wybaczcie za wielkość mojego mixa e-sportowego z eventów (nie umiem go zrobić w miniaturkę :P)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...