Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klocki Cobi & World of Tanks

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ofercie firmy Cobi, od 04.05.2016 pojawią się czołgi. Czolgi wymagają samodzielnego złożenia z... klocków!

Tu więcej informacji:

http://cobi.pl/zabawki/klocki/world-of-tanks/

Cena za zestaw, to około 115 pln. W środku oprócz klocków znajdziemy to, co lubimy, czyli kody. Niestety cudów nie ma. Oprócz zaproszeniowych jest kod dla starych graczy:

- 3 dni Premium

- zestaw (duży) naprawczy

- skrzynka Coli lub innego wspomagacza (zależy jaka nacja)

test

Opublikowano

Bogactwa nie ma, nie opłaca się kupować dla samego kodu tak jak to było z B2 i karcianką. 

Opublikowano

To racja. Chyba najbardziej, atrakcyjnym zakupem wiązanym byl zakup dodatku do WoT Rush z arta "leFH".

Ja kupiłem dodatek, zamienilem się na B2 z podstawki. Na szczęście arta "wróciła" do mnie po wygraniu konkursu o Dom1na ;)

test

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Oni już chyba naprawdę nie wiedzą jak wyciągnąć kasę od ludzi.. Cena "czołgowych klocków" to jakiś żart. Nie opłaca się tego kupować.

Opublikowano

Oni już chyba naprawdę nie wiedzą jak wyciągnąć kasę od ludzi.. Cena "czołgowych klocków" to jakiś żart. Nie opłaca się tego kupować.

Normalna cena zestawu klocków tej firmy. 

Opublikowano

Cena jak cena, wydaje się być normalna (no prawie ;) ). Bonusy tylko z du... wzięte. Słabo. No ale o tym już pisałem.

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...