Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Netia-Najgorsze co moze byc.

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie. Bralem nowa umowe (gdy stara sie skonczyla) i umowa byla taka :internet do 50mb (chyba) i router wifi. No i umowe bralem w kwietniu tamtego roku no i gdy juz zalatwiliamy mielismy internet a routera jeszcze nie. Minelo 1 miesiac a routera nie bylo. Gdy tam zadzwonilismy mowili, kurw@ ze router bedzie za niedlugo i mamy poczekac. No i czekalismy 6 miesiacy. I do dzis nie ma i pytanie jest takie czy mozemy zerwac z tymi klamcami umowe? Bo mozna powiedziec, ze nie spelnili umowy.

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie. Bralem nowa umowe (gdy stara sie skonczyla) i umowa byla taka :internet do 50mb (chyba) i router wifi. No i umowe bralem w kwietniu tamtego roku no i gdy juz zalatwiliamy mielismy internet a routera jeszcze nie. Minelo 1 miesiac a routera nie bylo. Gdy tam zadzwonilismy mowili, kurw@ ze router bedzie za niedlugo i mamy poczekac. No i czekalismy 6 miesiacy. I do dzis nie ma i pytanie jest takie czy mozemy zerwac z tymi klamcami umowe? Bo mozna powiedziec, ze nie spelnili umowy.

Nie lepiej pojechać, wziąć papiery, umówić się, a następnie pogadać...?

175911456088738371599.gif

Opublikowano

Najwidoczniej trafiłeś na jakieś ameby bo w zyciu nie widzialem kogos kto by sie skarzyl na netie. Wez papiery i pojedz do nich

To już widzisz drugą osobę. Ja też w domu mam netię i długo czekaliśmy na ten ich rakspot (pierwotnie netiaspot) bo aż 3 miesiące. Do tego wcale nie jestem zadowlony.

Wszystko było tak, że wzięliśmy 10 mb/s (bo stwierdzili ze więcej się nie da) za 50zł/mc, przy czym przez 6 miesięcy kosztowało to 1zł/mc. W czasie trwania tej promocji net chodził super, 9 mb/s, 8 mb/s, promocja się skończyła... badum tss... 1,5mb/s, na infolinii stwierdzili że niby ruter jest zły (kiedy u babci cały czas mi służy w ciągu dalszym i nie ma z nim najmniejszych problemów), zaproponowali swój rakspot (+15zł/mc), więc skoro miałobyć lepiej to po prostu go wzięliśmy, paczka przez "GLS" dochodziła 3 miesiące, a i tak ostatecznie nic z połączeniem się nie poprawiło, było wręcz gorzej, ciągłe zrywanie połączenia. Ostatecznie po prostu na infolinii zrobiliśmy im małą rozróbę, po 3 dniach przyjechał pan (wczoraj) i zrobił znów te 9 mb/s, da się? Da się! Tylko po prostu pracownicy lecą w gumy z klientami, sami przedłużają umowę (w moim przypadku np.) i grożą karą umowną gdy chcieliśmy się przenieść :)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Najwidoczniej trafiłeś na jakieś ameby bo w zyciu nie widzialem kogos kto by sie skarzyl na netie. Wez papiery i pojedz do nich

I widzisz trzecią osobę :D

Wszystko było ok oprócz tego że nie było dnia w którym nie przerywało neta albo w ogóle go nie było.

Qoh6Zye.gif?1

Opublikowano

No dokladnie. Neti internet przerywa czasem, szczegolnie gdy gralem w gry multiplayer

Szczególnie wtedy lubi wypier*** neta xD

Najgorsze co może być ;)

NETIA mówi - wyprowadź rzyć na dwór, ładna pogoda :D

Doje**ł jak sosna w dzika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...