Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fishbot na Vesteris.pl

Cebulakk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz zamiar rozwijać bota? Bo nie wiem czy zmieniać sposób łowienia czy zablokować całkowicie możliwość gry przy odpalonym programie w Au3.

Opublikowano

Masz zamiar rozwijać bota? Bo nie wiem czy zmieniać sposób łowienia czy zablokować całkowicie możliwość gry przy odpalonym programie w Au3.

XDDDD

@topic

przydatny bot, chętnie użyje ( ͡° ͜ʖ ͡°)

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

i co ci to da ? zablokuj wszystko :) a znajdę obejście :) choćby rozpakowanie klienta na części pierwsze i podmianę plików do innego ^^ i działa all :) wiec nie widzę sensu blokowania czity były są i będą nie ma 100 % zabezpieczeń tak jak wychwalał się surek jakim to on bugiem metina nie jest i jakie to on zabezpieczenia zrobił  a działa tam już prawie wszystko na tym lanerisie wiec szkoda twojego czasu

Opublikowano

i co ci to da ? zablokuj wszystko :) a znajdę obejście :) choćby rozpakowanie klienta na części pierwsze i podmianę plików do innego %5E%5E.png i działa all :) wiec nie widzę sensu blokowania czity były są i będą nie ma 100 % zabezpieczeń tak jak wychwalał się surek jakim to on bugiem metina nie jest i jakie to on zabezpieczenia zrobił  a działa tam już prawie wszystko na tym lanerisie wiec szkoda twojego czasu

Lubię jak się trudzicie i marnujecie swój czas. ;)

Opublikowano

Zrób 3 losowe komunikaty i po sprawie xD

Opublikowano

Na czillku, mam inny pomysł na to. xD

Opublikowano

Na czillku, mam inny pomysł na to. xD

Dobra to jak zmienisz sposob lowienia, to zmień jeszcze drop albo ten system lvli, to nie humanitarne lowic przez ~100godzin(wbicie dropu sm)  dla zarobku takiego jak 1h w dt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...